Ismerjen meg!

KORCYL KINGA VAGYOK

Elérhetőségeink:

E-mail: kinga.korcyl@businessdrive.hu
Mobil: +36 30 84-90-695

Székhely: 1103 Budapest, Kazah utca 8.

Levelezési cím: 1147 Budapest, Lőcsei út 14. IV/22

Mottónk:

“Annál, hogy képzed az embereidet, és otthagynak, csak egy rosszabb létezik, nem képzed őket, és nálad maradnak.”

Zig Zigler

A Business Drive alapítója, fejlesztési és kiválasztási szakértő, ACC minősítésű nemzetközi executive coach, akkreditált (személyiség, érték-motiváció, magatartás) teszt tanácsadó. 

Hitvallásom:

„Egy vállalat sikere alapvetően a munkatársain múlik, abban, hogy „csúcs csapata” legyen.”

Specialitásom a munkaerő egyénre szabott fejlesztésén alapszik. Az embert vizsgálom, munkahelyi magatartását, viselkedését, személyiségét, motivációit és szakmai kompetenciáit, azt hogy az egyes emberek, hogyan tudják a legütőképesebb csapatatot alkotni. A kiválasztások és a fejlesztések ezen alapulnak.

Célom az, hogy egyedi, cégre szabott képzési tervet adjak és valósítsak meg kereskedelmi vállalatok részére, akik a jelenlegi állandó változó világban hisznek az embereikben, törődni akarnak velük és cégüket hosszú távon is piacvezetőként akarják megtartani vagy eljuttatni. Segítek a vállalatokat a legkitűnőbb munkatárshoz juttatni.

Olyan ez, mint egy hajó a tengeren, aminek el kell jutni a célállomásra. Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt és milyen energia befektetéssel jutnak el oda. Ha a kapitány tisztában van az úti céllal és stratégiával,és a matrózok a képességeiknek, motiváltságuknak megfelelő feladatot kapják, és a megfelelő forgató könyvet betartva haladnak egy egységet alkotva, pontosan akkor és azt teszik, amit kell, siker koronázza az utat. Ellenkező esetben bármi megtörténhet, késve vagy egyáltalán nem érnek célba, a rakomány időközben tönkremegy, a legénység elkedvtelenedik, netán elhagyja a hajót, vagy lázadást szíttanak, de az biztos, hogy a többi hajóval szemben versenyelőnyt veszítenek. Ugyanúgy, mint az üzleti világban.

A Business Drive hisz abban, hogy egy jól összeválogatott csapat, akiket személyiségük, motivációjuk szerint szűrnek és fejlesztenek, óriási sikereket érhetnek el. A vállalat kevésbé lesz kitéve annak, hogy a legjobb munkatársaikat a konkurencia elszippantsa.

A csapatba természetesen bele tartozik a vezető is, aki néha magányosan, néha motiválatlanul, akár kiégés előtti állapotban van, neki is jó jöhet egy korlát, egy támasz egy üzleti társ, aki átsegíti őket ezen a nehéz időszakon.

Munkatapasztalatom:

Az elmúlt 22 éves kereskedelmi, vezetői és HR (fejvadászat és képzési) tapasztalatát szeretném átadni publikációimmal, videóimmal, konzultációimmal, képzéseimmel és előadásaimmal.

Csapatom segítségével olyan kérdésekre kaphatja meg a megoldásokat, amelyet a legtöbb cégvezető maga is megfogalmaz:

 • Hogyan ne veszítsem el a legjobb munkatársaimat?
 • Hogyan juthatok csillogó szemű, magas tudású kollégához?
 • Hogyan érjem el a legmagasabb teljesítményt csapatommal, jó hangulat mellett?
 • Hogyan válhatok csúcsvezetővé, hogyan tudom a holnap vezetési stílusának megfelelő tudást elsajátítatni?
 • Hogyan kommunikáljak a csapatommal, hogy elsőre megértsék?

MUNKÁINK SORÁN A KÖVETKEZŐ CÉGEKNÉL ÉRTÜNK EL EREDMÉNYEKET:

referencia BD webre final

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK:

együttműködő partnerek

Pályafutásom:

2001-ben kezdtem a szakmai karrieremet, mint ügyvezető, a soproni OPEL Horvath cégnél. Vezetésemmel minden évben elnyertük a „Kiváló márkakereskedés” címet, melyet az értékesítési eredmények, vevőelégedettség, eredményesség területen kiváló teljesítéséért érdemeltünk ki. Saját bőrömön is megtapasztalhattam, hogy a kiváló eredményeket csakis egy ütőképes, jól képzett csapattal lehet elérni.

Tanácsadóként 10 éven át dolgoztam az ausztriai mattersburgi, eisenstadti, és oberpullendorfi OPEL cégcsoportnál is, ahol nemzetközi szinten is tapasztalatokat szereztem.

Egyre jobban foglalkoztatott az, hogy hogyan lehet a kitűzött célokat elérni, hogyan lehet hosszú távon a versenyképességet elérni. Mi a mozgatórugója egy kiváló vállalatnak? Hogyan tudunk emberségesen, egymásra odafigyelve, segítően, emellett eredményesen dolgozni?

Ez sarkallt abban, hogy munkámat a HR területén folytassam. Meg akartam érteni az embereket, hiszen ők az alappillérei a vállalkozásnak.

A HR területén a következő tanulmányokat folytattam:

 • Business és executive coaching, ACC akkreditált nemzetközi coach (International CoachFederation – ICF)
 • Akkreditált tanácsadó:
  • DISC (viselkedés és magatartás)
  • Sales Max (értékesítői személyiség és kompetenciák)
  • Assess (vezetői személyiség és kompetenciák)
 • Szokásváltoztatás
 • Vállalatvezetés, stratégia
 • Értékesítés (Kifogáskezelés, Lezárás)
 • Kommunikáció
 • Motiváció

Előadásokat tartottam, többek között:

 • Swiss Business Day
 • Swisscham HR
 • Egri Eszterházy Károly Egyetem
 • Corvinus Egyetem
 • Media Hungary
 • Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia V, VI, VII.
 • Sikerkészítők
 • Magyar Telekom Hello Biznisz
 • Berkemann Sales Akadémia
 • Poli-Farbe értékesítő Akadémia
 • BKIK (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara)

Adatvédelmi tájékoztató

A Business Drive Tanácsadó Bt.  (továbbiakban: Adatkezelő), cégjegyzékszám: 01-06-792869, adószám: 2611860-1-42 online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a weboldalon kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1103 Budapest, Kazah utca 8.

Az adatkezelő elérhetősége: +36 30/8490695, kinga.korcyl@busienessdrive.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

– A CÉGNÉV kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.

– Meg. Külső szállító esetén, annak neve és adatai is.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 30 napon belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél

– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

– személyes adatainak helyesbítését,

– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)