Karrier
Karrier

MI SEGÍTÜNK, HOGY MEG TUDD CSINÁLNI A KÖVETKEZŐ NAGY DOBÁSOD SIKERTÖRTÉNETÉT !

KARRIER TANÁCSADÁS ÉS COACHING

Hogyan érik el egyes emberek, hogy a legkiválóbb vállalatoknál versengjenek értük és elnyerjék az álompozíciót?

Meg akarod tudni, hogy mi az a munka, amire Te születtél, ami igazán boldoggá tesz és azt meg is kapd? Mi beavatjuk Önt a profi fejvadász módszerekbe…

Sok mindennek kell a tudatában lennünk ahhoz, hogy rátaláljunk a nekünk való munkára és el is nyerjük azt. Többek között:
 • tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen munka az, ami a legjobban közel áll hozzánk,
 • milyen lehetőségeink vannak
 • mit kell ahhoz tennünk, hogy ezt el tudjuk érni
 • min kell változtatnunk és min nem ahhoz, hogy sikert érjünk el
 • kell hozzá egy konkrét terv

FONTOS, hogy záros időn belül meg tudja szerezni a kívánt pozíciót.

Mit kell tennie ahhoz hogy ez megvalósuljon?

A karrier tanácsadás-coaching keretein belül ezt megtudja.

ÉS MÉG…

 • Feltárjuk az Ön személyiségét, értékeit, szakmai kompetenciáit
 • Kiderítjük, hogy mi kellene ahhoz, hogy Ön a munkáját hobbinak élje meg
 • Összeállítjuk a profi önéletrajzát
 • Kialakítjuk a LinkedIn oldalát
 • Megtanítjuk, hogyan prezentálja erősségeit és a szakmai tapasztalatait, a lehető legvonzóbb módon
 • Felkészítjük a nyerő interjúzásra
 • Profi fejvadász módszerekkel összeállítunk egy egyedi stratégiát a következő pozíció elnyeréséhez
 • Választ adunk és gyakorlatban azonnal használható módszereket adunk minden felmerülő kérdésére

Jelentkezzen most Karrier Tanácsadásra-coachingra!

Regisztrálok a következő időpontra

Helyszín: Budapest
Időtartam alkalmakként: 90 perc

A Karrier tanácsadás -coaching teljes titoktartás mellett folyik. Semmilyen információ harmadik személy vagy cég tudomására nem juthat. Erre teljes körű garanciát vállalunk.

Mit mondtak azok, akik már voltak nálunk karrier tanácsadáson – coachingon?

Már nem éreztem magam jól a munkahelyen. Tudtam, hogy váltanom kell, de nem tudtam hová mehetnék? Milyen lehetőségeim vannak még, amire esélyem lehet és motivál? Ezért mentem el Kingáékhoz. Olyan dolgokra derült fény, olyan rejtett tartalékok kerültek felszínre, amire magamtól soha nem jöttem volna rá. A legszebb az egészben az, hogy nem megmondták, hogy szerintük nekem mi lenne a legjobb, hanem rávezettek, így az eredmény az enyém. Ez az én utam, ezt az érzést kaptam meg. Azóta pedig ezt is csinálom! Csak ajánlani tudom, köszönöm!

C. Éva

Soha nem volt szükségem arra, hogy állást szerezzek, nem volt gyakorlatom ezen a területen. Ezért ítéltem meg úgy, hogy segítséget kérek. A felesleges körök helyett inkább profikhoz fordultam. Tudtam, hogy fejvadász és tréneri tapasztalattal megkapom, amire szükségem van. Összesen 3 alkalom elegendő volt ahhoz, hogy felkészítsenek. Jelenleg marketing igazgatói pozícióban dolgozom, egy olyan multinacionális vállalatnál, amiről mindig is álmodtam.

S. Ádám

A coaching számomra megadta azt, ami mellett azelőtt a mindennapokban könnyen átsiklottam. Kinga motivációs bombái megtanítottak hátradőlve figyelni,  kilépni a biztonsági zónámból és nagyban javítottak az önértékelésemen.

A DISC metodológia végigkísérte az összes találkozónk fonalát, több szituációs gyakorlaton keresztül értettem meg az alapvető személyiség ill. viselkedéstípusokat. Ezek nagyon fontosak voltak ahhoz, hogy egy-egy nehezebb üzleti megbeszélésen egymás nyelvén beszéljünk, a kommunikáció hatékonyabb legyen.

Ugyanez a metodológia segített abban, hogy észrevegyem a saját határaimat és megértsem, miket kell átlépnem ahhoz, hogy sikeresebb legyek mind a munkámban, mind pedig a magánéletemben, és ami még fontosabb, hogy hogyan tegyem meg ezeket. Az ajánlott “irodalom” (számos könyv, cikkek, videók) több oldalról mutatnak utat a sikeres önismerethez, célok kitűzéséhez ill. azok eléréséhez: ezeket a megbeszélések során értelmeztük és értékeltük.

Az üdítő hangulatú coaching alkalmak szerszámokkal felvérteztek, most pedig meg kell tanulnom a célnak megfelelően használni őket.

Köszönöm a lehetőséget! 🙂

K. Barbara

Behívtak egy állás interjúra, szerettem volna elnyerni és ezt nem akartam a véletlenre bízni. A barátomat már felkészítették Kingáék a múlt évben és az jól sikerült. Egy alkalom alatt begyakoroltuk, hogy mit hogyan csináljak, hogyan adjam elő az interjún. Azóta azon a helyen dolgozom, nagyon megérte!

S. Nándor