Ajándékutalványok

Különleges és egyedi ajándék, amivel új utak nyílnak meg a megajándékozott előtt

Nemcsak cégeknek, hanem magánszemélyeknek is kínálunk személyre szabott ajándékutalványokat.

Ismerje meg kínálatunkat és válassza ki az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő ajándékutalványt!

Miért ajánljuk cégeknek:

Egy vállalat sikere a munkatársain múlik." A legnagyobb kihívás, amivel minden vállalkozás küzd manapság: a munkaerő megtartás és a versenyképesség. Ezért a piacvezető vállalatok nagy hangsúlyt fektetnek mindkettőre.

Ön az ajándékutalványokkal több célt is elérhet:
- elegáns formában elismerésként adhatja munkatársainak, hogy megmutassa, milyen nagyra értékeli a kollégáját és a jövőben is számít rá,
- egyéni fejlesztési lehetőséget biztosít a megajándékozott munkatársnak,
- az ajándékutalványoknak bizonyítottan munkaerő megtartó hatásuk van, elkötelezetté és lojálissá teszi az Ön munkatársát,
- javítja az eredményességet, mert a megajándékozott önbecsülését növeli.

TAPASZTALT VEZETŐKNEK:
ÚJ CÉLOK

Lássa meg az új célokat!
Ezzel az ajándékutalvánnyal megtalálhatja az eredményességhez vezető utat, új célokat tűzhet ki és érhet el. Figyelje új szemmel a sikerhez vezető lépéseit.

ÉRTÉKESÍTŐKNEK:
ÚJ EREDMÉNYEK

Érjen el kimagasló eredményeket!
Ezzel az ajándékutalvánnyal soha nem látott eredményeket és sikereket fog elérni az értékesítésben, miután felismeri és megoldja a problémákat.

VÁLLALKOZÓKNAK:
ÚJ LENDÜLET

Vigyen új lendületet a cégébe!
Ezzel az ajándékutalvánnyal kiderül, hogyan frissítheti fel vállalkozását, milyen új utakra kell kilépnie, hol találja meg az új sikereket. Töltse fel magát és cégét energiával!

FRISSEN KINEVEZETT VEZETŐKNEK:
ÚJ FELADATOK

Legyen sikeres az új útján!
Ezzel az ajándékutalvánnyal elkerülheti új vezetői útján a buktatókat, sikeresen leküzdheti a tornyosuló akadályokat és elérheti a kitűzött célját.

A coachingot a megajándékozott problémájához leginkább illeszkedő, maximálisan felkészült, több éves vezetői múlttal rendelkező, tapasztalt coach kolléga tartja. Egy ajándékkártya 90 perces coachingot tartalmaz. Általában 5-8 coaching alkalom szükséges a probléma megoldáshoz, de vásárolhat egy ajándékutalványt is.
A coaching helyszíne: Business Drive Iroda, de lehetséges Budapest belvárosában, egy tetszőleges helyen is. Vidékiek esetében Skype-on vagy telefonon történik a coaching. A fizetés banki átutalással történik, az árak alanyi ÁFA-mentesek.
Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.

Magánszemélyeknek ajánljuk:

Sokszor nincs semmi ötletünk, hogy mivel ajándékozhatnánk meg szerettünket. Szeretnénk egy olyan ajándékot átnyújtani, ami csak róla szól, aminek biztosan örül, hasznára válik és nem csak a polcon porosodik. A legjobb választás egy olyan Ajándékutalvány, amivel szerettünk életútját egyengetjük, segítjük. Bízzuk őt egy szakemberre, hogy nagyra törő álmai megvalósulhassanak.

KARRIERVÁLTÓKNAK:
ÚJ ESÉLY

Adjon magának egy új esélyt!
Ezzel az ajándékutalvánnyal megismeri az erősségeit és a lehetőségeit. Lépjen egy új útra határozottan, és legyen elégedett a karrierjével!

KARRIERVÁLTÓKNAK:
ÚJ STRATÉGIA

Tegye meg a döntő lépést!
Ezzel az ajándékutalvánnyal megismeri a sikeres állásinterjú titkát és megtudja, hogyan szerezze meg álmai állását. Menjen végig az úton, érje el, hogy Önt válasszák!

KARRIERVÁLTÓKNAK:
ÚJ UTAK

Nyisson új utat a karrierjében!
Ezzel az ajándékutalvánnyal megtalálja a választ a munkahelyi gondokra és rátalál az Önnek megfelelő karrierre. Hagyja el a kitaposott ösvényt, ha ez kell, hogy rátaláljon álmai állására!

A coachingot az Ön problémájához leginkább illeszkedő, maximálisan felkészült, több éves fejvadászati és HR múlttal rendelkező, tapasztalt coach kolléga tartja. Egy ajándékkártya 90 perces coachingot tartalmaz. Általában 3-5 coaching alkalom szükséges a probléma megoldáshoz, de vásárolhat egy ajándékutalványt is.
A coaching helyszíne: Business Drive Iroda, de lehetséges Budapest belvárosában, egy tetszőleges helyen is. Vidékiek esetében Skype-on vagy telefonon történik a coaching. A fizetés banki átutalással vagy készpénzes fizetéssel történik, az árak alanyi ÁFA-mentesek.
Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.