fbpx

Állj el a saját utadból, így lesz nyugodt az éjszakád is

Olvasási idő: 1 perc

ÚJDONSÁG A TRÉNING PALETTÁNKON VEZETŐKNEK!

Önszabotázs feloldása a vezetői működésben

A tudatos munkahelyi működésünk mellett, a tudatalatti vezetői működés is hozzánk tartozik. Ezt befolyásolják a családi minták, melyeket akarva-akaratlanul viszünk magunkkal az életünk minden területén, ideértve a munka világát is. Erről a témáról korábban tartottunk már  előadást. Az erről  szóló blogban bővebben is olvashatsz a témáról.

A Business Drive csapata új workshoppal jelentkezik, ami csatlakozik ehhez a témához. Ki gondolná, hogy saját magunk legnagyobb akadálya a siker(esség) elérésében éppen mi magunk vagyunk?

Az új workshopot Rákóczi Zsuzsa (életviteli tanácsadó és tréner, Business Drive) vezeti, “Állj el a saját utadból! Önszabotázs feloldása a vezetői működésben” címmel.

Vezetőként szabotálhatod saját boldogulásodat és sikereidet úgy, hogy nem is tudatosul benned. Csak azt észleled, hogy nem úgy alakul a munkád, karriered, az életed más területe, ahogy azt reméled. Ilyenkor feltételezheted, hogy a körülményekkel van gond, vagy más emberekkel, pedig a blokkok benned vannak. Ezzel sokszor nem könnyű szembenézni, pedig ez az egyetlen út, hogy végleg letedd őket. 

Az elakadásaidat jellemzően a gyerekkorodban gyűjtöd be, amelyek a negatív családi hitrendszerből, és mintákból erednek. Később pedig robotpilótaként irányítják az életedet, és meghatározzák döntéseidet, választásaidat. Ezért sokszor a cél előtt gáncsolnak el, és nem érted, mi történik. 

Ha vezetőként mindig ugyanazokat a köröket futod, vagy gyanítod, hogy a kudarcaid mögött te állsz, akkor érdemes foglalkoznod ezzel a nem könnyű, mégis hihetetlenül izgalmas kérdéssel, hogy megteremtsd önmagad számára azt az életet, amelyre vágysz. 

A workshop célja, hogy felismerd a vezetői működésedet megnehezítő blokkokat, elakadásokat, megértsd, hogy hogyan szabotálod önmagadat, emeld a tudatosságodat és meg tudd oldani az elakadásodat. 

A workshopon szó lesz arról, hogy felismerd és megdolgozd az árnyékoldaladat. Megértsd hogyan alakultak ki  érzelmi, kapcsolati, egészségügyi, anyagi blokkjaid és ezekkel hogyan szabotálod saját magad.  Ránézhetsz a családból hozott hitrendszereidre és mintáidra, amelyek következménye lehet  kényszeres megfelelni vágyás vagy éppen az imposztor szindróma. Hogyan hathat mindez az önbizalmadra, önbecsülésedre és énképedre. A megoldás pedig a pozitív énkép megalkotása és ennek segítségével kilábalás a negatív spirálból, amit  imaginációs gyakorlatokkal támogatunk meg a workshopon.

A tréninget a te vállalatodnak ajánljuk, ha vezetőid szeretnének tudatosabb döntéseket hozni a munkájukban, ha fejlesztenék önismeretüket, ha szeretnétek  sikereseben és hatékonyabban működni az élet minden területén. 

Itt tudtok kapcsolatba lépni velünk, amennyiben a workshop felkeltette érdeklődésedet.

Tetszett ez a bejegyzés?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: linkedin
Megosztom LinkedIn-en
Király-Korcyl Kinga

Király-Korcyl Kinga

A Business Drive alapítója, vezető és szervezetfejlesztési szakértő, ACC minősítésű nemzetközi business coach.
A GamiDrive gamifikációs vezetőfejlesztési szoftver megálmodója.

Hozzászólás