HR DRIVE

PREMIER: Egy forradalmi módszer, amely alapjaiban változtatja meg a vezetőfejlesztést!

A rendezvény díjtalan, de a részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezzen még ma.

  • Please enter a number from 0 to 200.

Bemutatkozik az új, versenyelőnyt jelentő,
online vezetőfejlesztési megoldás

Az Ön cégének szól a HR DRIVE előadása? IGEN, ha:

Jelentkezzen az előadásra most!

A HR DRIVE szakmai előadója

Korcyl Kinga

vezető- és szervezetfejlesztő

ACC minősítésű nemzetközi
business & executive coach

a GamiDrive szoftver megálmodója

Kinga több száz előadást tartott a munkatársak megtartásáról, fejlesztéséről, a csúcsvezetővé válásról. Emellett rendszeresen publikál, edukációs videókat és anyagokat készít, konzultációkat és tréningeket tart Magyarország sikerre éhes cégvezetőinek és HR szakembereinek.   

MAGYARORSZÁGI PREMIER:
az előadáson bemutatkozik a GamiDrive, a forradalmian új, versenyelőnyt jelentő, online szoftver, amely alapjaiban változtatja meg a vezetőfejlesztést.

A szoftver azoknak a vezetőknek készült, akik szeretnek játékosan tanulni és nyitottak a szokásostól eltérő módszerekre, amikor a tudásuk elmélyítéséről, élményalapú tanulásról van szó. Az online tréning során egy indián törzsfőnök szerepében játékosan tanulhat a vezetés tudományáról.

A vezetőknek szóló online szoftverrel 90 nap alatt garantált eredményt ér el a használója.

A GamiDrive feldolgozza a 15 legfontosabb vezetői dilemmát, döntési helyzetet és gyakorlati tudást ad, ami azonnal beépíthető a napi munkába. A fejlesztés során figyelembe vettük a vezető beosztású emberek limitált szabadidejét, ezért egy témakör kb. 20 percet vesz csak igénybe. Az eredményes vezetői döntés kockázat nélkül 90 nap alatt begyakorolható!

Felhasználók véleménye a GamiDrive szoftverről:

Ismerje meg Ön is ezt a vezetőfejlesztési újdonságot, jelentkezzen még ma!

Bővítse HR eszköztárát egy innovatív, egyedülálló megoldással, a GamiDrive-val.

Kopányiné Pécsi Judit Union

"Idén tényleg kerestük az új formákat és a megváltozott világhoz való tartalmakat is. Mindkét szempontból igazi felfedezés volt számunkra a GamiDrive! A résztvevők nagyon értékelték azt, hogy az online tananyagot mindenki a maga időbeosztása szerint tudta elvégezni, akár többször is, de a tanulás közösségi, társas része sem maradt el a modulok között szervezett online coaching üléseknek köszönhetően. Tehát egy játékos és hatékony kombinációra találtunk a GamiDrive-val az online térben és mindenképpen hozzátett az idei egyéni és szervezeti tanulásunkhoz. "

Kopányiné Pécsi Judit
HR igazgató, UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
kj

"A COVID minket is sokként ért, hasonlóan másokhoz. Az első amit megtanultunk, hogy a cégünk nyereségességének fenntartásához és a versenyképességünk növeléséhez szükségünk van a változásra, amit egyértelműen a vezető kell hogy kezdeményezzen. A megporosodott, berögzült napi rutinokat szerettük volna újabb, bátrabb szokásokra cserélni, mindezt oly módon, hogy a legkisebbre csökkentsük a kockázatot. Rátaláltunk a GamiDrive vezetőfejlesztési szoftverre, ahol a legfontosabb témakörökben tökéletesre tudtuk csiszolni tudásunkat, ráadásul home office keretein belül. A szoftverben élményszerűen gyakorolhattuk be a legjobb döntés mechanizmusát. Így elértük célunkat, a mindennapi munka során, kisérletezés és veszteség nélkül hozzuk meg az újító lépéseket. Ár-érték arányban sem választhattunk volna ennél jobb vezetőfejlesztési lehetőséget. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.”

Király János
ügyvezető igazgató, Laurus2000 Kft

Így fejleszti a SIÓ a vezetőit

Ha Önt is érdekli az a forradalmi vezetőfejlesztés, amely már a Siónál is bevált,
jelentkezzen az eseményre most!