A GamiDrive egy vezetőknek szóló játékos, online kompetencia fejlesztő szimulációs tréning.

Legyen a Partnerünk és ajánljon Ön is ügyfeleinek egy hatékony online, Magyarországon egyedülálló vezetőfejlesztési szoftvert!

Legyen Ön is Partnerünk!

A tréning kulcs eleme, hogy a résztvevők valós vezetői helyzetekbe helyezik magukat, amelyek után azonnali visszajelzést kapnak, így a tudásanyag könnyen rögzül, döntéshozatali képességük azonnali pozitív átalakuláson megy át.

PARTNERPROGRAM

Legyen a Partnerünk és ajánljon Ön is ügyfeleinek egy hatékony online, Magyarországon egyedülálló vezetőfejlesztési szoftvert!

Érdekelnek a viszonteladói Partnerprogram részletei:

  • Please enter a number from 0 to 200.

Bemutatkozik az új, versenyelőnyt jelentő,
online vezetőfejlesztési szoftver

Legyen Ön is GamiDrive Partner!

Legyen Ön is Partnerünk!

A GamiDrive egy vezetőknek szóló játékos, online kompetencia fejlesztő szimulációs tréning

Költséghatékony

Több mint 200 vezetői kihívás elé állítja a fejlődni vágyó vezetőt

Valós rizikó nélkül, játékos környezetben  pozitív szemléletváltáson és viselkedésváltozáson megy keresztül a résztvevő

Egy olyan vezetőfejlesztési szoftver, amivel a felhasználók 96%-a teljes mértékben elégedett 

Partnereinket segítjük abban, hogy a GamiDrive értékesítésével még sikeresebb és innovatívabb megoldásokat tudjanak kínálni. 

A vezetőknek szóló online szoftverrel 90 nap alatt garantált eredményt ér el a használója.

A GamiDrive feldolgozza a 15 legfontosabb vezetői témakörben gyakorlati tudást ad, ami azonnal beépíthető a napi munkába. A fejlesztés során figyelembe vettük a vezető beosztású emberek limitált szabadidejét, ezért egy témakör kb. 20 percet vesz csak igénybe. Az eredményes vezetői döntés kockázat nélkül 90 nap alatt begyakorolható!

Felhasználók véleménye a GamiDrive szoftverről:

Ismerje meg Ön is ezt a vezetőfejlesztési újdonságot, legyen a partnerünk!

Bővítse HR eszköztárát egy innovatív, egyedülálló megoldással, a GamiDrive-val.

Kopányiné Pécsi Judit Union
"Idén tényleg kerestük az új formákat és a megváltozott világhoz való tartalmakat is. Mindkét szempontból igazi felfedezés volt számunkra a GamiDrive! A résztvevők nagyon értékelték azt, hogy az online tananyagot mindenki a maga időbeosztása szerint tudta elvégezni, akár többször is, de a tanulás közösségi, társas része sem maradt el a modulok között szervezett online coaching üléseknek köszönhetően. Tehát egy játékos és hatékony kombinációra találtunk a GamiDrive-val az online térben és mindenképpen hozzátett az idei egyéni és szervezeti tanulásunkhoz. "
Kopányiné Pécsi Judit
HR igazgató, UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
kj
"A COVID minket is sokként ért, hasonlóan másokhoz. Az első amit megtanultunk, hogy a cégünk nyereségességének fenntartásához és a versenyképességünk növeléséhez szükségünk van a változásra, amit egyértelműen a vezető kell hogy kezdeményezzen. A megporosodott, berögzült napi rutinokat szerettük volna újabb, bátrabb szokásokra cserélni, mindezt oly módon, hogy a legkisebbre csökkentsük a kockázatot. Rátaláltunk a GamiDrive vezetőfejlesztési szoftverre, ahol a legfontosabb témakörökben tökéletesre tudtuk csiszolni tudásunkat, ráadásul home office keretein belül. A szoftverben élményszerűen gyakorolhattuk be a legjobb döntés mechanizmusát. Így elértük célunkat, a mindennapi munka során, kisérletezés és veszteség nélkül hozzuk meg az újító lépéseket. Ár-érték arányban sem választhattunk volna ennél jobb vezetőfejlesztési lehetőséget. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.”
Király János
ügyvezető igazgató, Laurus2000 Kft
Kovács Ágnes
"Azért döntöttünk a GamiDrive vezetőfejlesztési szoftver mellet, mert úgy gondoltuk, hogy rendkívül rugalmas és a mai elvárásoknak megfelelő módon hatékonyan tudja fejleszteni a vezetőinket. Ez a várakozásunk egyértelműen beigazolódott, a kollégák abszolút mértékben szerették ennek a szoftvernek a használatát. Nagyon sok olyan konkrét eredményünk született, amelynek kapcsán az együttműködés javult a kollégák között és sok pozitív tapasztalatot meséltek el nekünk a kollégák. Az egész vállalatra és a vezetői rétegre pozitívan hatott."
Kovács Ágnes
Marketing és Innovációs igazgató, Sió-Eckes Grannini Kft.
Pataki Zoltán
"Nagyon izgalmas és újszerű dolgot láttunk a GamiDrive-ban, illetve azt, hogy ez a tanulási mód időhatékony dolog, mivel ki-ki a maga feladatát a saját időbeosztása szerint tudja elvégezni. Nagyon nagyon ajánlom, lelkesek voltak a kollégák és azt gondolom, hogy maga a játék felépítése, mindannyiunknak nagyon hasznos volt, mivel minden modul végén voltak feladatok, könyvajánlók. Számos olyan hasznos információt kaptunk, még a játék mellett, amit minden vezető a saját elakadásának megoldására tudott használni. Nagyon ajánlom, bátran használjátok. Sok hasznos tapasztalatot tudnak a vezetőitek ebből a játékból tanulni."
Pataki Zoltán
elnök, euJobs HR-Group

Miért képzi GamiDrive szoftverrel vezetőit? 

Pataki Zoltán, elnök,
euJobs HR-Group

Így fejleszti a SIÓ a vezetőit a GamiDrive segítségével! 

Kovács Ágnes, Marketing és innovációs igazgató, Eckes-Grannini Kft.

Hogyan segíti a vezetőket a GamiDrive szoftver?

A program megálmodója, Király-Korcyl Kinga erről beszél az alábbi videóban.

GamiDrive – tanulj egy indián törzsfőnök segítségével! 

Király-Korcyl Kinga, GamiDrive gamifikációs szoftver megálmodója

Médiamegjelenéseink:

Akik már megtiszteltek bizalmukkal: