Online ÉLŐ WEBINÁRIUM

Hatékony Középvezetők: Önismeret és Motivációs technikák

2024. Szeptember 18. 14:00 -17:00

Díja: br. 60.000 Ft

AKI VELÜNK TART GARANTÁLTAN JOBB VEZETŐVÉ VÁLIK!

Ez a webinár neked szól, ha

 • vezetőként úgy érzed, szeretnél magabiztosabban dönteni
 • szeretnéd érteni, hogy milyen tényezők jelenthetnek gátat az optimális működésben és ezt hogy lehet megoldani
 • bátrabban szeretnél delegálni, hogy hatékonyabban végezd a munkádat
 • szeretnéd mélyebben megérteni az emberi viselkedést, hogy jobban tudj kommunikálni és erősebb, összetartóbb csapatot építeni
 • olyan motivációs eszközt megismerni, ami valóban fellobbantja a tüzet munkatársaidban és teljes mértékben egyénre szabott

A WEBINÁRRÓL

Király-Korcyl Kinga

Business Drive Kft.

ügyvezető igazgató

Rákóczi Zsuzsa

Business Drive,

vezetőfejlesztő tréner,

életvezetési tanácsadó, coach

Vezetőként talán Te is érezted már úgy, hogy a napjaidat az állandó döntéshozatal súlya nyomja, miközben a hatékony kommunikáció és a delegálás is komoly kihívást jelent számodra. Esetleg a csapatod sokszínűségének kezelése, vagy az időmenedzsment okoz fejtörést számodra.

De ne aggódj, a legtöbb vezető szembesül ezekkel a kihívásokkal és van mód arra, hogy fejlődj ezen a területeken.

Webinárunk során mélyreható ismereteket és gyakorlati módszereket osztunk meg, amelyek segítenek magabiztosságod növelésében, kommunikációd fejlesztésében, és munkatársaid motiválásában.

Ezt sajátíthatod el a webináron.

w7 érdemes résztvenni

Miért érdemes részt venni?

Ez a webinár nagyszerű lehetőség arra, hogy elsajátíts új gyakorlatias vezetői eszközöket, frissítsd vezetői készségeidet és fejleszd szakmai tudásodat, mivel olyan konkrét eszközöket és stratégiákat kínálunk számodra, amelyek segíthetnek hatékonyabban navigálni a mindennapi kihívásokkal teli vezetői szerepedben. 

A webináron bemutatott ön- és emberismereti kommunikációs, motivációs eszközök világszinten elismertek és a multinacionális vállaltoktól egészen a kis vállalatokig a siker kulcsai!

Emellett a webináron való részvétel lehetőséget biztosít a tapasztalatok megosztására vagy a benned felmerült egyéni kérdéseid megválaszolására is.

A Webinárium témái

Középvezetői működés magabiztosan

 • Jelek, hogyha nem működsz optimálisan: azonosítsd és értsd meg a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy nem vagy a legteljesebb formádban középvezetőként.
 • Módszerek a magabiztos működés fejlesztéséhez: ismerj meg hatékony gyakorlatokat és stratégiákat, amelyek segítenek növelni az önbizalmadat és javítani a középvezetői teljesítményedet.

Kommunikáció fejlesztése DISC alapon

 • Hatékony kommunikáció a munkatársaiddal: tanuld meg azokat kommunikációs technikákat, amelyek segítenek jobban megérteni és hatékonyabban kommunikálni a különböző személyiségtípusú munkatársakkal.
 • Jobb delegálás, hatékonyságnövelés: ismerd meg azokat a módszereket, amelyek segítenek hatékonyabban delegálni feladatokat, hogy ne temessen be a feladatcunami.
 • Megfelelő munkatársak kiválasztása: tudj meg olyan tippeket és technikákat, amelyek segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb munkatársakat a csapatodba.

Business Motivators

 • Saját motiváció erősítése: ismerd meg azt az eszközt, ami beazonosítja azt az értékrendet, ami  a motivációdat táplálja.
 • Mások motivációjának felismerése és fokozása: tanuld meg, hogyan tudod felhasználni a Business Motivators módszert csapatod motiválására és inspirálására, annak érdekében hogy nagyobb elköteleződés mellett jobban teljesítsenek.
 • Egyéni motivációs terv készítése: minden ember más épp ezért egyénileg érdemes megközelíteni a motivációjuk fokozását, megmutatjuk hogy ezt hogyan tudod átültetni a gyakorlatba.

Erre biztosan számíthatsz

 • Gyakorlati módszerek: azonnal alkalmazható technikák a mindennapi munkában.
 • Szakértő előadók: tanulj tapasztalt vezetőfejlesztő specialistáktól
 • Közösség és hálózatépítés: kapcsolatépítés más vezetőkkel
 • Exkluzív tudás: hozzáférés olyan ismeretekhez és eszközökhöz, amelyekkel növelheted saját, és csapatod hatékonyságát.

Kérdések és válaszok

Ha kérdéseid lesznek, tedd fel bátran! A webinárium végén lehetőséged lesz szakértőinktől személyre szabott válaszokat kapni minden kérdésedre.

A webinár részvételi díja

Normál ár: br. 60 000 Ft (tart. ÁFA)

előadóink

Király-Korcyl Kinga

Business Drive Kft ügyvezető igazgató

Szervezetfejlesztési és vezetőfejlesztési szakértő, ACC minősítésű business és executive coach, a GamiDrive gamifikációs vezetőfejlesztési szoftver megálmodója.

“Az Év Vállalkozója” Regionális díj 2022

Kinga, jelentős cégvezetői, vállalkozói és sales tapasztalattal rendelkezik. Ügyvezetőként, hálózatfejlesztési igazgatóként, értékesítési vezetőként, üzletágvezetőként számos kiemelkedő sikert ért el. A Business Drive megalapítása óta több, mint 1000 fejlesztési, konzultációs órát, coaching ülést tartott. Szakmai előadásait, publikációit több ezren követik. Olyan cégeket segített már sikerhez többekközütt, mint pl. az Union Biztosító Zrt, Mercedes-Benz, Remmers Ungarn Kft, EU-Jobs, GLS, Danucem, SIÓ…

Számos publikációja, podcast előadása jelent már meg különböző médiumokban. Együttműködik a Svájci Kereskedelmi Kamarával, a JÉG-el (Jövőt Építők Generációja). Előadásaival emeli céges események színvonalát pl. VOSZ, SBE, Műegyetem, Eszterházy Károly Főiskola, SWUmweltechnik, Beauty Fórum, Swiss Business Day…

Rákóczi Zsuzsa

Business Drive Vezetőfejlesztő tréner, életvezetési tanácsadó, coach

Rákóczi Zsuzsa, vezető fejlesztő tréner, életvezetési tanácsadó és coach, olyan szakember, aki mély nyomot hagyott a vállalati és személyes fejlődés terén.

Tapasztalatait olyan neves cégeknél szerezte, mint pl. : az Audi Motor Hungaria Kft., a Tettye Forrásház Zrt., a Bos-Frucht Agrárszövetkezet és az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, DRV Zrt..

Az üzleti világban elért sikerei mögött azonban nem csupán szakértelme, hanem az emberekkel való együttműködés iránti elkötelezettsége is rejlik.

Mint életvezetési tanácsadó, számos ügyfél életét segítette harmonikusabbá tenni, és szakmai írásaival a mentális egészség és vezetésfejlesztés terén is segítséget nyújtott. Ezen túlmenően tanácsadókat oktat, oktatási programokat dolgoz ki, elősegítve ezzel az emberek és vállalatok hatékonyabb működését, valamint hosszú távú sikerét.