Business / Executive coaching

Szenvedélyből dolgozunk

„Mindenkinek kell egy coach.”

Eric Schmidt, Google CEO

Mi is az a coaching?

Küldetésünk az, hogy a legmagasabb szintű szakmai tudással segítsük Ügyfeleinket, annak érdekében, hogy  a közös munka által elérjék a legjobb VEZETŐI ÉN-jüket.

A coaching folyamat során igyekszünk feltárni a vezető látható és rejtett erőforrásait, felhasználva személyes fejlődésük, magabiztosságuk és teljesítményük növelésére. Elköteleződtünk a vezető sikerességének növelésében.  

Legnagyobb coaching értékeink: 

Üzleti (business) coaching

A business coaching célja, hogy a vállalat tulajdonosait illetve menedzsereit abban támogassa, hogy a napi feladatokon túl lássák a „nagy képet”, fejlesszék munkatársaikat, annak érdekében, hogy  emelni tudják szolgáltatásaik minőségét, cégük eredményességét.

A coaching segíthet a magánélet és a munka közötti egyensúly elérésében és fenntartásban. A business coach segítő kezet nyújt az átszervezésben, a stratégiai tervezésben, újratervezésben, facilitálja a szervezeti átalakulásokat. A fókusz a vállalati teljesítmény, versenyképesség növelésén van.

Vezetői (executive) coaching

Az executive coaching célja, hogy fenntartható viselkedésbeli változások előidézésével a vezető teljesítményét növelje. A vezetői coaching részben a vezetői kompetenciák fejlesztéséből, másrészt az alternatívákban és a jobb választásában való gondolkodás elsajátításából állnak. 


Gyakori igény a felső- vagy középvezető kulcsfontosságú vagy kockázatos feladatokra való felkészülésének és tisztánlátásának támogatása is, csakúgy, mint a stratégia témák átbeszélése.

Az International Coach Federation által definiált alapelvek és coaching kompetenciák alapján dolgozunk. 

Leggyakoribb coaching témák: 

Ezt mondták rólunk

Jagodics Rita Small

„Több tesztet elvégeztem már vezetőként, és mondhatom, hogy a teszt és konzultáció az elmúlt 15 év legeredményesebb kiértékelését hozta. A tesztben az a kiváló, hogy nemcsak a kompetenciáimat méri, mint más teszt, hanem összehasonlítja egy kiváló vezető ismérveivel. Pontosan láttam, hogy hol kell változtatni a vezetésben. Köszönöm.”

Jagodics Rita
ügyvezető igazgató, Kereskedelmi Marketing Trendek
tomosvari_noemi__Small

„Szeretném megköszönni, hogy mellettem voltál ebben a nagyon meghatározó és nehéz időszakban. Egyértelműen mondhatom, hogy rengeteget segítettél mind emberileg, mind szakmailag. Egész biztosan találkozunk még 😊"

dr. Tömösvári Noémi LL.M.
titkárságvezető, Magyar Művészeti Akadémia
Hevesi László

„Hetek óta kattog az agyam azokon, amiket tapasztaltam. Olyan félmondatok, mondatok ugranak be azóta is folyamatosan, amik alapjaiban más megvilágításba helyeznek rengeteg mindent. Biztos vagyok benne, hogy a rengeteg tréning és fejtágítás közül ez volt a leghasznosabb, és tudom, hogy sokat fogok tudni profitálni belőle.”

Hevesi László
kreatív igazgató, média szektor
Vachler Róbert

„Végtelenül hálás vagyok Kingának, amiért visszaadta az önbecsülésem, a hitemet és megmutatta, milyen értékek, jó dolgok vannak bennem, amikre figyelnem kell, a negatív dolgok helyett. Kinga profizmusa, a nyugalma, a felkészültsége minden egyes alkalommal lenyűgözött és minden alkalommal több lettem tőle.”

Vachler Róbert
Pongor Gábor Revco

„Amiben nekem személy szerint legtöbbet adott a tréning az a DISC analízis, igyekszem is használni a mindennapokban. Segít felmérni, hogy a tárgyalópartnereknek mik lehetnek a fontosabb szempontjaik, így gyorsabban tudom abba az irányba terelni a beszélgetéseket, és eredményt elérni."

Pongor Gábor
Revco, sales
KKS__small

„Találkozásunk előtt a mérnökirodám vezetői feladataiban felőrlődtem. Túlterheltek a szakmai és irányítási folyamatok. Szeretném megköszönni, hogy segítettél rendszerezni a gondolataimat, tevékenységeimet és a hatékony munkavégzéshez szükséges kommunikációs és munkaszervezési eszközöket adtál a kezembe. Külön hálás vagyok neked, amiért tanulhattam tőled a feladatok hatékony delegálásáról és az emberek motivációinak felismeréséről."

Kodaj Dávid
ügyvezető igazgató, KKS-Energy Kft.