Business / Executive coaching

Szenvedélyből dolgozunk

„Mindenkinek kell egy coach.”

Eric Schmidt, Google CEO

Mi is az a coaching?

Küldetésünk az, hogy a legmagasabb szintű szakmai tudással segítsük Ügyfeleinket, annak érdekében, hogy  a közös munka által elérjék a legjobb VEZETŐI ÉN-jüket.

A coaching folyamat során igyekszünk feltárni a vezető látható és rejtett erőforrásait, felhasználva személyes fejlődésük, magabiztosságuk és teljesítményük növelésére. Elköteleződtünk a vezető sikerességének növelésében.  

Legnagyobb coaching értékeink: 

Üzleti (business) coaching

A business coaching célja, hogy a vállalat tulajdonosait illetve menedzsereit abban támogassa, hogy a napi feladatokon túl lássák a „nagy képet”, fejlesszék munkatársaikat, annak érdekében, hogy  emelni tudják szolgáltatásaik minőségét, cégük eredményességét.

A coaching segíthet a magánélet és a munka közötti egyensúly elérésében és fenntartásban. A business coach segítő kezet nyújt az átszervezésben, a stratégiai tervezésben, újratervezésben, facilitálja a szervezeti átalakulásokat. A fókusz a vállalati teljesítmény, versenyképesség növelésén van.

Vezetői (executive) coaching

Az executive coaching célja, hogy fenntartható viselkedésbeli változások előidézésével a vezető teljesítményét növelje. A vezetői coaching részben a vezetői kompetenciák fejlesztéséből, másrészt az alternatívákban és a jobb választásában való gondolkodás elsajátításából állnak. 


Gyakori igény a felső- vagy középvezető kulcsfontosságú vagy kockázatos feladatokra való felkészülésének és tisztánlátásának támogatása is, csakúgy, mint a stratégia témák átbeszélése.

Az International Coach Federation által definiált alapelvek és coaching kompetenciák alapján dolgozunk. 

Leggyakoribb coaching témák: 

Ezt mondták rólunk

Jagodics Rita Small
„Több tesztet elvégeztem már vezetőként, és mondhatom, hogy a teszt és konzultáció az elmúlt 15 év legeredményesebb kiértékelését hozta. A tesztben az a kiváló, hogy nemcsak a kompetenciáimat méri, mint más teszt, hanem összehasonlítja egy kiváló vezető ismérveivel. Pontosan láttam, hogy hol kell változtatni a vezetésben. Köszönöm.”
Jagodics Rita
ügyvezető igazgató, Kereskedelmi Marketing Trendek
tomosvari_noemi__Small
„Szeretném megköszönni, hogy mellettem voltál ebben a nagyon meghatározó és nehéz időszakban. Egyértelműen mondhatom, hogy rengeteget segítettél mind emberileg, mind szakmailag. Egész biztosan találkozunk még 😊"
dr. Tömösvári Noémi LL.M.
titkárságvezető, Magyar Művészeti Akadémia
Hevesi László
„Hetek óta kattog az agyam azokon, amiket tapasztaltam. Olyan félmondatok, mondatok ugranak be azóta is folyamatosan, amik alapjaiban más megvilágításba helyeznek rengeteg mindent. Biztos vagyok benne, hogy a rengeteg tréning és fejtágítás közül ez volt a leghasznosabb, és tudom, hogy sokat fogok tudni profitálni belőle.”
Hevesi László
kreatív igazgató, média szektor
Vachler Róbert
„Végtelenül hálás vagyok Kingának, amiért visszaadta az önbecsülésem, a hitemet és megmutatta, milyen értékek, jó dolgok vannak bennem, amikre figyelnem kell, a negatív dolgok helyett. Kinga profizmusa, a nyugalma, a felkészültsége minden egyes alkalommal lenyűgözött és minden alkalommal több lettem tőle.”
Vachler Róbert
Pongor Gábor Revco
„Amiben nekem személy szerint legtöbbet adott a tréning az a DISC analízis, igyekszem is használni a mindennapokban. Segít felmérni, hogy a tárgyalópartnereknek mik lehetnek a fontosabb szempontjaik, így gyorsabban tudom abba az irányba terelni a beszélgetéseket, és eredményt elérni."
Pongor Gábor
Revco, sales
KKS__small
„Találkozásunk előtt a mérnökirodám vezetői feladataiban felőrlődtem. Túlterheltek a szakmai és irányítási folyamatok. Szeretném megköszönni, hogy segítettél rendszerezni a gondolataimat, tevékenységeimet és a hatékony munkavégzéshez szükséges kommunikációs és munkaszervezési eszközöket adtál a kezembe. Külön hálás vagyok neked, amiért tanulhattam tőled a feladatok hatékony delegálásáról és az emberek motivációinak felismeréséről."
Kodaj Dávid
ügyvezető igazgató, KKS-Energy Kft.
Kedves Kinga! Eljött a búcsú pillanata, a mai az utolsó előtti napom a munkában, és mivel már a levél közben is pityergek, jobbnak láttam, ha e-mailben köszönök el, mert telefonban nem biztos, hogy végig tudnám mondani, amit szeretnék ☹ NAGYON KÖSZÖNÖM! Köszönök mindent, amit Tőled tanultam, három éve (!), mikor a vezetőm bizalmat szavazott és felajánlotta a vezetői pozíciót, a Te képzésed nekem a világot jelentette. Annyi kérdés, kétely, izgalom, megfelelési vágy volt bennem, hogy ha akkor nem jössz, nem tudom, hogy birkózom meg mindennel, legfőképpen saját magammal 😊 Rengeteget változtam Neked köszönhetően. Jobban megismertem magam és segítettél abban, hogyan változtassak azon, ami nem volt jó, és azt hiszem sikerült. Talán jobb ember lettem – ha merhetek ilyet mondani, de ha jobb nem is, türelmesebb, megértőbb mindenképpen. Már tudom magam kívülről is szemlélni és rászólni önmagamra, ha éppen elszalad velem a ló és ingerültebb vagyok, mint kellene, már nem várom el mindenkitől ugyanazt a teljesítményt, amit magamtól, megtanultam, hogy a 100% mást jelent nekem és mást a többieknek. Imádtam a képzéseidet, alig vártam az újabb és újabb találkozókat és most is bármikor bárkinek őszintén csak ajánlani tudom, hogy járjon végig Veled egy ilyen utat, mert óriási élmény és rengeteg tapasztalat, ami egész életen át elkísér majd. Köszönöm még egyszer és remélem, hogy a búcsú csak átmeneti, hogy lesz még lehetőségünk együtt dolgozni a jövőben. A viszontlátás reményében és bízva abban, hogy a kapcsolatunk nem szabad meg kívánok Neked minden szépet és jót! Szeretettel, P.
Emil_Frey-133
„Nagyon hálás vagyok neked, illetve azért mert felnyitottad a szemem, és ez alapján tudom bontogatni a szárnyaimat, nincs gátlás bennem, nincs félsz, kb 3 éve nem gondoltam volna, hogy én kiállok ennyi ember elé, de úgy látszik, hogy ezt régebben is meg kellett volna tennem, mert élveztem! Sokat jelentett a képzésed és rettentően motivált, még mindig itt csengenek a bizonyos mondatok, amiket tőled kaptam!”
Papp Sándor
kereskedelmi vezető, Emil Frey Magyarország Kft.