Bor és csokoládé személyes és online csapatépítő, élménykóstoló

“Minden bor (...) társas, és igazi lényét akkor tárja fel, ha közösségben isszák.”
Hamvas Béla

Önállóan vagy program kiegészítéseként is ajánljuk!

Az esti borkóstoló kiváló levezetése az egész napos tréning programnak, miközben továbbra is a csapat építése a cél, csak éppen egy szórakoztató kikapcsolódás formájában.

Nem egy hagyományos borozásról van szó, hanem egy interaktív, játékos, mulatságos eseményről.

A résztvevők létszámától függően mindig élvezetes kisebb-nagyobb csapatokban játszani, amely még jobban fokozza a hangulatot.

Specialitásunk: Wine & Feeling
Inspiráló, könnyed, hangulatos, informatív program!

Ajánljuk mindenkinek, aki erősíteni szeretné a csapatösszetartást. Különböző helyszínen dolgozóknak:

Átértelmeztük a csapatépítő fogalmát!

Megoldást jelent:

Miként zajlik az esemény, ha online?

Az élménycsomagot a résztvevők címére postázzuk, ami hatféle válogatott minőségi bort és díjnyertes csokoládét tartalmaz, valamint a program tájékoztatót. Ezenkívül nincs más teendő, mint részt venni az eseményen és jól érezni magunkat.

A tréner játékos kvízkérdésekkel, történetekkel, szakmai tartalommal színesíti a kóstolót. A csapatépítő interaktív jellege támogatja az egyéni  gondolatok, élmények  és tapasztalatok közös megosztását.

Eszközigény: mindenkinek saját eszköz, hanggal, kamerával, stabil internetkapcsolattal

Bor és csokoládé élménykóstoló

A csapattagok rendkívüli, felejthetetlen élménnyel gazdagodnak, betekintést nyernek a borok világába, miközben értékes tudást szereznek.

A program egyedülállóan ötvözi a csapatépítést és a borszakértelmet.

Borszakértőink: Szabó Rita és Király-Korcyl Kinga Wine & Spirit Education Trust, nemzetközi minősítéssel rendelkező szaktesztelők, trénerek, szervezetfejlesztők, az Európai Borlovagrend tagjai

Mobil: +36 30 84 90 695                  Email: info@businessdrive.hu

Csapatépítőinkről mondták:

kj
„Rita abszolút élményt adott, ráadásul még tanultunk is a valóban felejthetetlen program közben. Kiváló szakember, aki érezte a csapatdinamikát. Sokat emlegetjük azóta is az emlékezetes csapatépítőt.”
Király János
Ügyvezető igazgató, Laurus 2000 Kft
DÚL DIÁNA FOTÓ PEUGEOT
Azt hiszem elmondhatom, hogy az eddigi, részünkre általatok összeállított programok minden várakozásunkat felül múlták. A rugalmas, profi hozzáállásotok rendkívüli. A programokat jó érzékkel alakítjátok a résztvevőkhöz, a hangulathoz. A kollégák visszajelzése: „ A legjobb karácsonyi ünnepünk volt.” Eddig…, mert Nekünk vezetőknek a feladatunk, hogy ezt a következő évben übereljük. Reméljük, ezt ismét Veletek tehetjük meg. Köszönöm Ritának és Neked Kinga. Szuperek vagytok!
Dúl Diána
Értékesítési vezető, Emil Frey Magyarország Kft
Jagodics Rita Small
"Nem hittem volna, hogy ennyire fantasztikus lehet egy online csapatépítő bor- és csokikóstoló 🙂 Köszönjük a maradandó élményt Kinga Korcyl. Én úgy voltam ezzel a csapatépítő programmal, hogy: szeretem az embereket, szeretem megölelni őket, a szemükbe nézni, a valóságban koccintani, ezért nagyon szkeptikus voltam, hogy milyen lehet egy online csapatépítő program. Gondoltam, fél óra és túl leszünk rajta 🙂 Majd azon kaptuk magunkat, hogy Kinga már két órája borokat és csokikat kóstoltat velünk és csak nevetünk-nevetünk-tanulunk-játszunk. Életem egyik legjobb csapatépítője volt, köszönjük Kinga az élményt. Minden vezetőnek csak ajánlani tudom, hogy egy ilyen klassz programmal dobja fel a kollégái hangulatát egy nehéz munkanap után."
Jagodics Rita
Tulajdonos, Yellow Bird
Kovács Ágnes
˝Kinga profi szervezetfejlesztőként kiválóan ötvözi a csapatépítést a borszakértelemmel. Személyisége garancia arra, hogy bármilyen összetételű is a csapat mindenki rendkívüli élménnyel távozik. Az inspiráló, könnyed hangulaton és közös élményen túl értékes tudással is gazdagodtunk. ”
Kovács Ágnes
ügyvezető igazgató, Eckes-Granini - SIÓ
Kiss Attila Trilak PPG__Small
"Nagyon tetszett az online csapatépÍtő, sok dolgot tudtam meg a borokról és a körülötte levő dolgokról. Engem biztosan megnyertél! Elismerésem, hogy ilyen jelentős tudást halmoztál fel, látszik a lelkesedésed a téma iránt. Örülök, hogy megismerhettelek, egy eddig ismeretlen borszakértői világ tárult fel előttem."
Kiss Attila
Plant Manager HU&CZ, PPG
SZG
"Nagyon profi volt és izgalmas. Jól éreztük magunkat!"
Szabácsik Gergely
tulajdonos, ügyvezető igazgató Yellow Bird
Strack Marika
"Felejthetetlen, jó hangulatú borkóstolókat tartottál a Lobbi Klubban! Imádtak téged!...na és persze a szép borokat is!"
Strack Marika
Lobbi Klub
Örvényesi Tira
"Jó szívvel ajánlom, a borkóstolásodat, Kinga. Fantasztikus volt, szórakoztató, tanulságos, felemelő. Remélem még lesz hasonlóban részünk."
Örvényesi Tira
Yellow Bird
Borsodi István
"Borszakértői oldaladat jól ismerem drága Kinga. Neked köszönhetően egy éven keresztül megismertük az ország borvidékeit Szekszárdtól Tokajig, Villánytól Egerig. Nagy élmény volt! Köszönet érte!"
Borsodi István
sales manager, Magyar Bazár
Akik már megismerték a Business Drive profizmusát:

Jelentkezés a boros csapatépítésre!