Ügyfélszolgálati képzés

Ügyfélszolgálati képzés, ami tényleg eredményeket hoz!

Tudta-e, hogy egy elégedett ügyfél akár 9 másik embernek is ajánlhatja a cégedet, míg egy elégedetlen ügyfél akár 16-ot is eltántoríthat? 

Ezen a ponton tudunk mi segíteni egy olyan személyre szabott ügyfélszolgálati workshoppal, amit kifejezetten a Önök igényeihez igazítunk.

Mit kínálunk?

Ügyfélszolgálat, vevőorientáltan és hatékonyan. 

TÖBBEK KÖZÖTT MEGTANÍTJUK:

Az ügyfélszolgálat és ügyfélkezelés briliáns kezelését. Az ügyfélkezelés etikettjét, a problémamegoldó képesség növelését. A felmerülő problémák win-win megoldását. 

Ismerősek a gondolatok?

A képzés alatt az ügyfélszolágat kollégái ezt a 6 dolgot garantáltan elsajátítják:

Extra: a képzést az Ön igényeire szabjuk!


Ezt mondták Ügyfélszolgálati képzésünkről

FB_IMG_1624427434263
„Köszönjük a tréninget! Most is egy nagyon kellemes, színvonalas napot töltöttünk el veled. Nagyon tetszett nekünk a sok-sok példa, ami nálad zsigerből jön, igyekszünk ezt hasznosítani. A délután pedig a nap fénypontja volt. Mikor azt gondolná az ember, hogy ebéd után jön a kajakóma, az ásítás, akkor jött nálunk a katarzis."
Horváth Zsuzsanna
Ügyféltámogatási csoportvezető, CÉGMENEDZSER Szoftver Kft.
HE fotó
„Kinga tartott a cégünknél csoportos képzést, amit a szokásos, és kevésbé szeretett nem életszerű, nagyon steril szituációs gyakorlatok miatt fenntartásokkal fogadtam. Szerencsére Kinga nem az a coach, aki egy ilyen jellegű "befeszüléstől" meghátrál. Ehelyett tartott egy jó kedvű, pörgős, lendületes „nem tűnik fel, hogy fejleszt pedig igen” képzést. Imádtuk!"
Hajnal Edit
Development manager, Kalcsu Cosmetics Kft.
Mohácsi Csilla
Kinga ügyfélkezelési workshopot tartott egyik olyan csapatunknak, ahol ennek a tudásnak a megléte, használata rendkívül hasznos és fontos a mindennapi munkájukban. A visszajelzések alapján a kollégák az elmúlt időszak egyik leghasznosabb, és leginspirálóbb tréningjének ítélték meg. Már 1 hónap után is jelentős pozitív változást éreztek magukon és a csapaton belüli kohézió is jobban működik. Kinga rendkívül felkészülten érkezett, előzetesen minden releváns információt összegyűjtött, hogy tartalmas információt tudjon átadni a kollégáknak. A workshop után összefoglaló anyagokkal és inspiráló olvasmányokkal is ellátta őket. Egyszerűen kerek egész volt 🙂 Folytatjuk....
Mohácsi Csilla
HR Manager, Danucem Magyarország Kft.
Emil_Frey-133
„A jelenleg kialakult autóipari helyzetre tökéletes, megfogható, minden tekintetben tárgyilagos oktatást kaptam. Kérdéseimre, felvetéseimre, egyedi oktatási folyamat lett kialakítva. A tréning szituációs gyakorlatokkal, egyértelmű és érthető kommunikációval, a szakmaiság égisze alatt zajlott, kötetlen hangulatban. Hasznos eszközöket kaptam, melyek segítik a munkámat. Köszönöm a kapott tudást, melyet a mindennapjaimban, munkámban és a magánéletemben is fel tudok használni. Ajánlom mindenkinek, aki egy tapasztalt tréner segítségét szeretné kérni!„
Papp Sándor
Kereskedelmi vezető, Emil Frey Magyarország Kft.
laskay-laszlo
„Köszönjük az általatok vezetett képzésre való körültekintő felkészüléseteket, szakmai alaposságotokat, és azt a figyelmet megragadó és fenntartó, tartalmas ismeretet, amit sok-sok gyakorlati példával át tudtatok adni a csapatunknak. Mindezek segítségével kollégáink, tudatosabban, határozottabban, magasabb minőségben lehetnek jelen a mindennapjaikban, a cégünk képviseletében, céljaink elérésében.”
Laskay László
kiemelt ügyfél és területi menedzser, Sága Foods Zrt.