Értékesítőképzés

ÍGY AD EL AZ APPLE IS: A CSÚCS ÉRTÉKESÍTÉSI CSAPAT TITKA

Az értékesítői régóta a szakmában dolgoznak, de nem elég hatékonyak? Szeretné, ha többet adnának el, nagyobb értékben? El kell érni a kitűzött sales számokat, a mindennapi teljesítési nyomás ellenére? Új munkatársait szeretné a lehető legrövidebb idő alatt “csatasorba” állítani?

„Beszélj úgy az ügyfeleddel, ahogyan szeretnéd, ha veled is beszélnének.”

Bár ez nem teljesen elvetendő gondolat, de mindenképpen elavult.

„Tárgyalj úgy az ügyfeleddel, ahogyan ő szeretné, hogy kommunikáljanak vele!”

Az Apple tudja ezt, és csinálja is

A márka értéke folyamatosan emelkedik. Általában dobogós helyen áll a profittermelésben, technikájukat világszinten irigylik.

EZT A TECHNIKÁT TANÍTJUK MEG A TRÉNINGÜNKÖN.

Eddigi tapasztalataink szerint a tréning hatására min. 10%, de akár 21%-os forgalomnövekedés is elérhető.

Magára ismer?

Miért a Business Drive-ot válassza?

A tréning alatt az értékesítési kollégái ezt a 6 dolgot garantáltan elsajátítják:

Extra: a képzés az Ön igényeire szabjuk!


Ezt mondták az Értékesítő tréningünkről

Emil_Frey-133
„A jelenleg kialakult autóipari helyzetre tökéletes, megfogható, minden tekintetben tárgyilagos oktatást kaptam. Kérdéseimre, felvetéseimre, egyedi oktatási folyamat lett kialakítva. A tréning szituációs gyakorlatokkal, egyértelmű és érthető kommunikációval, a szakmaiság égisze alatt zajlott, kötetlen hangulatban. Hasznos eszközöket kaptam, melyek segítik a munkámat. Köszönöm a kapott tudást, melyet a mindennapjaimban, munkámban és a magánéletemben is fel tudok használni. Ajánlom mindenkinek, aki egy tapasztalt tréner segítségét szeretné kérni!„
Papp Sándor
Kereskedelmi vezető, Emil Frey Magyarország Kft.
HE fotó
„Kinga tartott a cégünknél kis csoportos sales képzést, amit a szokásos, és kevésbé szeretett nem életszerű, nagyon steril szituációs gyakorlatok miatt fenntartásokkal fogadtam. Szerencsére Kinga nem az a coach, aki egy ilyen jellegű "befeszüléstől" meghátrál. Ehelyett tartott egy jó kedvű, pörgős, lendületes „nem tűnik fel, hogy fejleszt pedig igen” képzést. Imádtuk!"
Hajnal Edit
Development manager, Kalcsu Cosmetics Kft.
Mohácsi Csilla
Kinga DISC alapú asszertív kommunikációs workshopot tartott egyik olyan csapatunknak, ahol ennek a tudásnak a megléte, használata rendkívül hasznos és fontos a mindennapi munkájukban. A visszajelzések alapján a kollégák az elmúlt időszak egyik leghasznosabb, és leginspirálóbb tréningjének ítélték meg. Már 1 hónap után is jelentős pozitív változást éreztek magukon és a csapaton belüli kohézió is jobban működik. Kinga rendkívül felkészülten érkezett, előzetesen minden releváns információt összegyűjtött, hogy tartalmas információt tudjon átadni a kollégáknak. A workshop után összefoglaló anyagokkal és inspiráló olvasmányokkal is ellátta őket. Egyszerűen kerek egész volt 🙂 Folytatjuk....
Mohácsi Csilla
HR Manager, Danucem Magyarország Kft.
laskay-laszlo
„Köszönjük az általatok vezetett képzésre való körültekintő felkészüléseteket, szakmai alaposságotokat, és azt a figyelmet megragadó és fenntartó, tartalmas ismeretet, amit sok-sok gyakorlati példával át tudtatok adni a csapatunknak. Mindezek segítségével kollégáink, tudatosabban, határozottabban, magasabb minőségben lehetnek jelen a mindennapjaikban, a cégünk képviseletében, céljaink elérésében.”
Laskay László
kiemelt ügyfél és területi menedzser, Sága Foods Zrt.
„Komoly karrierelakadásom közben léptem kapcsolatba Kingával, hogy segítségét kérjem a helyzet megoldásában. Kinga azonnal megértette a szakmai céljaimat és azonosulni tudott velük. Én pedig profizmusát és tapasztalatát látva teljes mértékben rá tudtam bízni magam a közös munkánk során. Mérföldekkel közelebb jutottam a kitűzött karriercéljaimhoz.”
A. Gábor
telekom szektor
„Hetek óta kattog az agyam azokon, amiket tapasztaltam. Olyan félmondatok, mondatok ugranak be azóta is folyamatosan, amik alapjaiban más megvilágításba helyeznek rengeteg mindent. Biztos vagyok benne, hogy a rengeteg tréning és fejtágítás közül ez volt a leghasznosabb, és tudom, hogy sokat fogok tudni profitálni belőle.”
H. László
kreatív igazgató, média szektor
„Végtelenül hálás vagyok Kingának, amiért visszaadta az önbecsülésem, a hitemet és megmutatta, milyen értékek, jó dolgok vannak bennem, amikre figyelnem kell, a negatív dolgok helyett.”
V. Róbert
„Kinga ismeri a vezetőket, ezért tudja, hogy mik az elvárásaik és igényeik. Közösen alakítottuk a bemutatkozómat, miket hangsúlyozzak, mitől legyen ütős az interjú. Javaslatokat kaptam a CV átírásához. Életkori helyzetemnek megfelelően ajánlott munkahelyváltási stratégiát. Köszönöm Kingának a közös munkát és a tanácsokat!”
B. Gábor
„A coaching lehetőséget ajándékba kaptam a páromtól, hogy feloldjam valahogyan a problémámat: a következő munkakörömet kerestem, ahol ismét önmagamat adva, motiváltan tudok a kihívásokkal szembenézni. Ezt a célt azóta el is értem: megpályáztam és sikeresen elnyertem a következő pozíciómat. Kinga coachingját mindenkinek ajánlom!"
M. Attila
telekom szektor
„Be tudtam építeni a céges HR folyamatainkba a Kingától kapott testreszabott alkalmazásokat, így mind a kiválasztási, mind az értékelési módszereink sokat fejlődtek.”
K. Csaba
gazdasági igazgató, építőipar
„A tréningnek meglett a gyümölcse, mert gyakorlatilag minden pozíciót fel tudtunk tölteni. Viccesen azt szoktam mondani, hogy hiába van munkaerőhiány Magyarországon, nálunk nincs.”
Keller Zsolt
ügyvezető, Magyar Telekom Partner, Smart Telekom Kft.
„Óriási élmény volt látni, hogy a munkatársak elkezdték egymást ténylegesen, mélyebben is megismerni. Ez felért egy igazi csapatépítéssel. A mélyen gyökerező tűz is előkerült egy-egy kollégából, egyszóval feléledtek, nyitottabbak lettek az emberek.”
A. Gábor
operatív igazgató, média szektor
„Amiben nekem személy szerint legtöbbet adott a tréning az a DISC analízis, igyekszem is használni a mindennapokban. Segít felmérni, hogy a tárgyalópartnereknek mik lehetnek a fontosabb szempontjaik, így gyorsabban tudom abba az irányba terelni a beszélgetéseket, és eredményt elérni."
P. Gábor
sales, építőipar

"Vannak született értékesítők, de csakis tudatos fejlesztés által válhatnak igazán kiválókká!"

Király-Korcyl Kinga  

Hogyan ismerheted fel a különböző vásárlói típusokat? Miként kezeld őket, hogy nálad vásároljanak? 

A DISC módszertan elsajátításával mindez gyerekjáték! Képzéseink e jól működő módszertan elsajátítását szolgálják.
Egy kedves ügyfelünk felkérésére, a viszonteladói partnerhálózat értékesítőinek képzését segítendő készítettük az alábbi videókat ebben a témában: