Töltsd fel vezetői eszköztáradat, indulj el a siker útján ingyenes letölthető anyagainkkal!

Cégvezetőként, HR szakemberként  bizonyára tisztában vagy azzal, hogy a hatékony vezetés az üzleti siker alapköve. A vezetői nagyság titka az önismeretben rejlik. Ezért készültünk neked két különleges eszközzel: egy exkluzív, ingyenes DISC teszttel, ami felfedi vezetői stílusod erősségeit és fejlesztendő területeit, valamint egy önismereti E-bookkal, amivel a személyes és szakmai fejlődésed támogathatod.

Ez a két letölthető anyag nem csupán betekintést nyújt önmagadba és vezetési stílusodba, hanem konkrét útmutatást is ad az erősebb, inspirálóbb vezetés felé. Ezen anyagok segítségével megteheted a következő lépéseket, hogy kihozd magadból a lehető legjobb vezetőt.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, töltsd le ingyenes anyagainkat még ma és tedd meg az első lépést a vezetői kiválóság útján! Ajándékként a letöltőknek automatikusan elküldjük vezetőfejlesztési webinár meghívónkat.

A vezetői DISC teszt egyszerű, mégis mélyreható önismereti eszköz, amely segít felismerni saját viselkedési stílusodat és kommunikációs preferenciáidat. Előnye, hogy megerősíti vezetési stílusodat, növeli a hatékonyságodat a munkahelyi kapcsolatokban és lehetővé teszi, hogy magabiztosabban vezessed csapatodat. Fedezd fel vezetői stílusod titkait az ingyenes DISC tesztünkkel! 

A DISC teszt segít megérteni vezetői reakcióidat, annak pozitív és negatív hatását munkatársaidra. Láttatni, hogy mit miért teszel.

Ismerd fel erősségeidet és fejlesztendő területeidet, maximalizáld vezetési hatékonyságod és csapatod teljesítményét.

Tanuld meg, hogyan kommunikálj hatékonyabban csapatoddal, növelve ezzel a munkahelyi összhangot és csökkentve a félreértéseket.

Fejleszd konfliktuskezelési képességeidet azzal, hogy jobban megérted, mi motivál téged és csapattagjaidat.

Növeld önismeretedet, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy kiváló vezető legyél.

Ingyenes E-bookunk, mélyebb betekintést nyújt az önismeret és a változáskezelés kapcsolatába. Fedezd fel, hogyan lehet az önismeret segítségével hatékonyabban alkalmazkodni a változó körülményekhez, fejleszteni vállalkozásod reakcióképességét és magabiztosan vezetni csapatodat a változások viharában! Meríts inspirációt vezetői önismereti E-bookunkból! 

Fedezd fel azokat az önismereti technikákat és stratégiákat, amelyek a legnagyobb vezetők titkai közé tartoznak.

Élesítsd döntéshozatali képességeidet azzal, hogy tisztábban látod saját értékeidet, motivációidat és céljaidat.

Fejleszd pozitív gondolkodásodat, ami segít rugalmasabban és hatékonyabban kezelni a nehézségeket és kihívásokat.

Ismerj meg új stresszkezelési technikákat, ami a vezetői jóléted és egészséged szempontjából elengedhetetlen.

Indulj el személyes és szakmai fejlődésed izgalmas útján, ami utat mutat rejtett képességeid felfedezéséhez!

Fedezd fel vezetői erősségeidet és fejleszd a vezetői képességeidet!

Ne habozz, tedd meg az első lépést, töltsd le ma az ingyenes anyagokat, mert azok csak korlátozott ideig érhetőek el!

Akik már megismerték a Business Drive profizmusát:

Ezt mondták rólunk:

Velemeny1
„Kinga személyében egy dinamikus, szakmája iránt maximálisan elkötelezett szakembert ismertem meg, aki az első pillanattól kezdve megértette a feladatot, és képes volt rá személyre szabott megoldást hozni.”
Muzsek András
vezérigazgató, Sága Foods Zrt.
Kopányiné Pécsi Judit Union
„Idén tényleg kerestük az új formákat és a megváltozott világhoz való tartalmakat is. Mindkét szempontból igazi felfedezés volt számunkra a GamiDrive! A résztvevők nagyon értékelték azt, hogy az online tanagyagot mindenki a maga időbeosztása szerint tudta elvégezni, akár többször is, de a tanulás közösségi, társas része sem maradt el a modulok között szervezett online coaching üléseknek köszönhetően. Tehát egy játékos és hatékony kombinációra találtunk a GamiDrive-val az online térben és mindenképpen hozzátett az idei egyéni és szervezeti tanulásunkhoz.”
Kopányiné Pécsi Judit
HR igazgató, UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
jagodics-rita-1.jpg
„Több tesztet elvégeztem már vezetőként, és mondhatom, hogy a teszt és konzultáció az elmúlt 15 év legeredményesebb kiértékelését hozta. A tesztben az a kiváló, hogy nemcsak a kompetenciáimat méri, mint más teszt, hanem összehasonlítja egy kiváló vezető ismérveivel. Pontosan láttam, hogy hol kell változtatni a vezetésben. Köszönöm.”
Jagodics Rita
ügyvezető igazgató, Kereskedelmi Marketing Trendek
lipovetz julia
„Kingával az első beszélgetés során tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Sok dologban segített továbbjutni és más aspektusokból rávilágítani lényegi döntésekre. Mind a személyes, mind pedig a professzionális hozzáállása nagyon tetszett. Kingával közös tréningeket is tartottunk már svájci tagvállalataink számára, az ő elégedettségük is bizonyítja Kinga kiválóságát.”
Lipovecz Júlia
igazgató, Swisscham Hungary
Pécssi Judit 3
"Mi a GamiDrive-ot a csoportvezetőink képzésére használtuk. Ez egy nagyobb létszámú csoport és előtte még nem kaptak szisztematikus vezetőképzést, ezért az volt a célunk, hogy teremtsünk köztük egy közös nevezőt, legyen egy olyan alap tudásbázis, amire építeni lehet. Nagyon szerették a résztvevők ezt az eszközt, mert saját idejükben csinálhatták, pszichológiai biztonságban, akár többször visszatérve egy-egy anyagra, ha volt érdeklődése ki is tudott kirándulni és tovább olvasni egy-egy témáról. Az is tanulság volt, hogy az egyéni időbeosztás jó, de egy ritmus és struktúra is jó támogatásként mellé, sőt sokak számára igény volt a tanulás, a dilemmák megbeszélésére, így mi önkéntes alapon lehetőséget biztosítottunk csoportos megbeszélésekre, team coachingra egy-egy igényelt témában. Ezzel a két elemmel együtt nagyon hatékony volt a program. Azóta eltelt annyi idő, hogy merem állítani, hogy elértük a célunkat, van egy közös alap a csoportvezetők továbbfejlesztéséhez pl. hibrid vagy távmunka specifikumokkal. Szóval, csak ajánlani tudom a GamiDrive-ot."
Kopányiné Pécsi Judit
HR igazgató, UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
kantor gyongyi
„Kingában olyan partnert találunk, aki igazán velünk foglalkozott, az elejétől kezdve meg akarta érteni a problémáink gyökerét. Ezekre kínált széleskörű megoldási javaslatokat – vezetve minket azon a folyamaton, amelyet végül közösen alakítottunk ki. Rugalmassága, szakmai hozzáértése, az a csapat és üzleti kapcsolatrendszer, ami mögötte van: a mi sikereinket szolgálta.”
Dr. Kántor Gyöngyi
HR igazgató, Sága Foods Zrt.
kormos monika small
„A másfél órás megbeszélésekről -pár alkalmon vagyunk már túl-úgy jöttem el, hogy több vagyok, mint amikor megérkeztem hozzá. A tanácsait igyekszem beépíteni, és működik. Megerősít, ha valamiben nem vagyok biztos, és támogat, hogy jó úton járok.”
Kormos Mónika
fenntartó, Delfino Kreatív Gyermekközpont
Hugyecz Piroska
„Kingával az első perctől nagyon közvetlenül, nyíltan meg tudtam beszélni mindent, az örömöt, amit a kinevezés jelentett, és a kétségeket is, amik gyötörtek. Kinga segített felismerni és megerősíteni az erősségeimet, de rámutatott a fejlesztendő területekre is, amiken aztán együtt dolgoztunk. Segítségével sokkal türelmesebb, megértőbb, elfogadóbb lettem önmagammal és így a csapatommal szemben is."
Hugyecz Piroska
marketing vezető, Kalcsu Cosmetics
tomosvari_noemi.JPG small
„Köszönjük a tréninget és az oldott hangulatot, amit teremtettetek. A célunk az volt, hogy csapatunk régi és új tagjait közelebb hozzunk egymáshoz és egy kicsit jobban megismerjük egymást olyan oldalról is, ami munka közben nem mindig kerül elő. A célokat maximálisan elértük és a tréning hatása azóta is tart. Köszönjük az élményt és alig várjuk a következő alkalmat!”
dr. Tömösvári Noémi LL.M.
titkárságvezető, MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet
KKS__small
„Találkozásunk előtt a mérnökirodám vezetői feladataiban felörlődtem. Túlterheltek a szakmai és irányítási folyamatok. Szeretném megköszönni, hogy segítettél rendszerezni a gondolataimat, tevékenységeimet és a hatékony munkavégzéshez szükséges kommunikációs és munakszervezési eszközöket adtál a kezembe. Külön hálás vagyok neked, amiért tanulhattam tőled a feladatok hatékony delegálásáról és az emberek motivációinak felismeréséről.”
Kodaj Dávid
ügyvezető igazgató, KKS-Energy Kft.
Mohácsi Csilla
Kinga DISC alapú asszertív kommunikációs workshopot tartott egyik olyan csapatunknak, ahol ennek a tudásnak a megléte, használata rendkívül hasznos és fontos a mindennapi munkájukban. A visszajelzések alapján a kollégák az elmúlt időszak egyik leghasznosabb, és leginspirálóbb tréningjének ítélték meg. Már 1 hónap után is jelentős pozitív változást éreztek magukon és a csapaton belüli kohézió is jobban működik. Kinga rendkívül felkészülten érkezett, előzetesen minden releváns információt összegyűjtött, hogy tartalmas információt tudjon átadni a kollégáknak. A workshop után összefoglaló anyagokkal és inspiráló olvasmányokkal is ellátta őket. Egyszerűen kerek egész volt 🙂 Folytatjuk....
Mohácsi Csilla
HR Manager, Danucem Magyarország Kft.
CsatádiJ
„Amikor megismertünk téged nem is tudtuk, hogy mire van szükségünk és mik a hiányosságaink. Valójában egy rentábilis cég vagyunk, de mégis rengeteg dologra rávilágítottál, melyeket önmagunktól nem, vagy csak későn ismertünk volna fel és gátolta a fejlődésünket. Rengeteget segítettél abban, hogy megértsük a kollégák elvárásait és képesek legyünk szervezetileg is hatékonyak lenni, csapatban együtt dolgozni. Megfogalmaztunk olyan SMART célokat is melyeket bár tudtunk korábban, de sosem voltak ennyire egyértelműen kimondva és kidolgozva. Két hetente speciális megbeszéléseket tartunk, melyek segítenek fejlődni, illetve rendszerben gondolkodni, valamint időben korrigálni. Még sok mindent kell tanulnunk, de szívesen tesszük. A kollégák részéről is határozottan kijelenthető, hogy elfogadták a tudásodat és azóta sokszor kerülnek szóba ebéd vagy csak egy kávé közben is a tanácsaid :)”
Csatádi János
CEO, Atlas Soft Kft.
BorosJudit_vagott
„Végtelenül örülök, hogy Kingával dolgozhatunk. Ez egy olyan rendkívüli találkozás volt, ami csak a mesében van. Most szerveződik nálunk egy öt fős vezetői csapat, akiknek képzéséhez hívtam segítségül a Business Drive-ot. Az új szerepeiket, feladataikat kereső munkatársakból a képzés végére egy összetartó, elszánt csapat alakult. Bővült a tudásunk, egymás működésének mélyebb megértése, erősödtünk hatékonyságban, tudatosságban, céljainkat tisztábban látjuk, és eszközöket is kaptunk a célok eléréséhez. Mindezt egy olyan személyiségű trénertől, aki fenn tudja tartani az egész folyamat alatt az érdeklődést, tehát még élvezetes is volt a tanulás. Hogy miért írtam jelen időben az első mondatomat? Azért, mert kialakult az a ritka bizalom és elköteleződés, hogy ezen a területen legközelebb is őket válasszam."
Boros Judit
Tulajdonos, Ügyvezető, Dessin Design Kft.
FB_IMG_1624427434263
“Nagyon köszönjük a tréninget, most is egy nagyon kellemes, színvonalas napot töltöttünk el veled. Nagyon köszönjük a cégből való felkészülést, így mindenki sokkal személyesebben élhette át, hogy mire is kell figyelni, hogyan is kell egy adott szituációra felkészülni. Többen már ismerjük a személyiség típusokat, talán ismerjük magunkat is, igyekszünk ennek szellemében dolgozni, ennek ellenére most is kaptunk új megvilágítást, új nézőpontot, plusz információt, ami megint egy vauuuu érzést váltott ki bennünk.”
Horváth Zsuzsanna
ügyféltámogatási csoportvezető, Cégmenedzser Szoftver Kft.
Emil_Frey-133
“Nagyon hálás vagyok neked, illetve azért mert felnyitottad a szemem, és ez alapján tudom bontogatni a szárnyaimat, nincs gátlás bennem, nincs félsz, kb 3 éve nem gondoltam volna, hogy én kiállok ennyi ember elé, de úgy látszik, hogy ezt régebben is meg kellett volna tennem, mert élveztem! Sokat jelentett a képzésed és rettentően motivált, még mindig itt csengenek a bizonyos mondatok, amiket tőled kaptam!”
Papp Sándor
kereskedelmi vezető, Emil Frey Magyarország Kft.
Pécssi Judit 3
„A szakmai mellett a személyes szimpátia miatt is 😊 figyelemmel kísérem, hogy mi mindent csináltok. Azt látom, hogy nem „tipikus” tréning cég vagytok, állandóan töritek a fejeteket valami újdonságon, újszerűn, a munka változó világához igazodva. Ehhez és a webshophoz is gratulálok!”
kopányiné Pécsi Judit
HR igazgató, UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.