Király-Korcyl Kinga előadóként

„Célom az, hogy egyedi, cégre szabott értéket adó, motiváló előadást tartsak, olyan vállalatok részére, akik a folyamatosan változó világunkban hisznek az embereikben, törődni akarnak velük.”

Toplistás témák

A világ tele van jó vezetőkkel?

A győztesek stratégiája

A kiváló értékesító titkai

A csúcscsapat jelszava: Csillogó szemek!

Nincs vita- a DISC alapú kommunikáció

KIRÁLY-KORCYL KINGA, a BUSINESS DRIVE HUNGARY KFT. ügyvezetője, szervezetfejlesztő, ACC minősítésű business és executive coach, akkreditált személyiség, érték-motiváció, magatartási teszt tanácsadó.

Több, mint 1000 előadást tartott a munkatársak megtartásáról, motivációról, fejlesztéséről, a csúcsvezetővé válásról. Emellett publikál, edukációs videókat és anyagokat készít, konzultációkat és tréningeket tart Magyarország sikerre éhes vezetőinek, munkatársainak.

A GamiDrive gamifikációs vezetőfejlesztési szoftver megálmodója, ami Magyarország egyedülálló játékos vezetőfejlesztési megoldása, mert 15 vezetői vezetői témában ad azonnali fejlődési lehetőséget, csiszolja a vezetői döntéshozatalt eredmény orientálttá.

Előadásaimról mondták

Sotko Krisztina
„Számos alkalommal dolgoztam együtt Kingával, aki profizmusával, magával ragadó egyéniségével minden alkalommal a maximális elvárást nyújtotta a kiemelt partnereink számára rendezett előadássorozaton. Kinga közérthető módon, de magas szakmai színvonalon olyan hasznos információkat adott át az ügyfeleink számára, amelyet a mindennapi üzleti élet során kamatoztatni tudnak. Ilyen volt például, amikor a DISC módszertannal az emberi attitűdöket ismertük meg, amely segítséget nyújt az eladó és a vásárló közötti kommunikációban is. Várom a következő lehetőséget a közös munkára!”
Sotkó Krisztina
Poli-Farbe Kft.
Csoke marta
„Viszonteladói partnereink képzésére kértük fel Kingát, a kiskereskedelemben magas árfekvésű, prémium termékek értékesítői részére. Kitűnő előadást és workshop-os konzultációt tartott az ön- és emberismeret témájában. A DISC személyiség típusú tipizálást hívta segítségül ahhoz, hogy hogyan segíthet a termék kiválasztásában és ajánlásában önmagunk ismerete és a vevő gyors személyiségtípusának meghatározása. Nagyon izgalmasan sikerült.”

Csőke Márta
kereskedelmi vezető, Berkemann Hungary Bt.
farago ilona
„A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és tagozatai által felkért előadásain a megjelent vállalkozók részéről már az első kapcsolatfelvétel során meggyőzött Korcyl Kinga a hozzáértéséről, szakértelméről. A vállalkozók széleskörű speciális igényeit és kéréseit beépítette az előadás folyamatába. A résztvevők teljesen elégedettek voltak az előadásokkal, képzéssel, olyan eszközökkel és módszerekkel gazdagodtak, melyek alkalmazása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy munkájukban mérhető eredményeket érhessenek el. Kingával a jövőben is szeretnénk együtt dolgozni.”
Budapest, 2017. május
Faragó Ilona
BKIK GSZT tagozat elnöke
Karacsondi small
„Társaságunk számára fontos szempont, hogy munkatársaink a szakmai kihívásokat jól kezeljék, munkájukban sikereket érjenek el, motiváltak és nyitottak legyenek. Szakmai képzéssel igyekszünk segíteni ezt a folyamatot, amelyben Korcyl Kinga nyújtott segítséget. Előadásával kollégáink az értékesítés területén a vevők kezelése, az eladói magatartás, értékesítői teljesítmény motiváció témakörökben szereztek ismereteket. Kinga kiváló stílusban, a figyelmet folyamatosan fenntartva adta át a gyakorlatban alkalmazandó technikákat, a felmerülő szituációk kezeléséhez hasznos információkat. Az előadáson elhangzottak nem csak az értékesítés során, hanem a mindennapokban is jól alkalmazható lesz mindannyiunk számára. Kollégáink egyértelmű pozitív visszajelzése megerősíti, hogy jól döntöttünk, amikor őt kértük fel az „Értékesítést fokozó, motiváló„ előadás megtartására.„
Karácsondi Mária
Cégvezető, CORNER Group
Hugyecz Piroska
"Kinga előadásait három szóval tudnám jellemezni: lendület, erő, motiváció. Minden egyes prezentációja után leküzdhetetlen tenni akarás vett rajtam erőt, azonnal meg akartam valósítani mindent, amit javasolt. És a jó hír, hogy az esetek nagy részében ez sikerül is, hiszen Kinga nem elméleti dolgokról beszél, hanem mindig gyakorlati példákat hoz, azonnal használható tippekkel, tanácsokkal lát el. Számomra az ő előadásai hatalmas értéket jelentenek és szívből ajánlom őket mindenkinek, aki fejlődni akar."
Hugyecz Piroska
marketing vezető, Kalcsu Cosmetics
kalcsu balazs
"Kinga a II. Magyar Kozmetikus Webkongresszuson kiemelkedő szereplő volt. Prezentációja során pozitív hatással bírt a nézőinkre, energiája, kapcsolata a közönséggel, és a jól felépített előadása remek iránymutatást adott nekünk, hogy felismerjük és megtaláljuk az önmagunkban keresendő megoldásokat."
Kalcsu Balázs
ügyvezető igazgató, Kalcsu Cosmetics

Ahol színesebbé és tartalmasabbá tudtam tenni
a partnereim rendezvényét

A Svájci Nagykövetség és a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara stratégiai partnere

A Magyar Telekom Hello Biznisz HR szakértője

A Mercedes-Benz Értékesítő és Vezetői Akadémia előadója

Az V., VI., VII., VIII. Gyártói és Nagykereskedelmi Konferencia előadója

A Berkemann Sales Akadémia előadója

A Poli-Farbe Értékesítő Akadémia előadója

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

BABOR konferencia

Értékesítők Napja

Eszterházy Károly Egyetem

JÉG - Jövőt Építők Generációja

Media Hungary

Maria Galland konferencia

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

New York Palace Budapest

Swiss Business Day 2017

Gastro Business Club

WeTeam

Pannon festék hálózat

Trend FM Gazdasági Rádió Csoport

II. Magyar Kozmetikus Webkongresszus

Amivel az ügyfeleimet szakmai előadóként segítettem

Számos
sikeres,
több száz fős előadás

Szakmai workshopok vezetője és résztvevője

Több, mint
20 éves értékesítési tapasztalat

Több, mint
20 éves
vezetői
tapasztalat

Több, mint 500 eredményes team és egyéni coaching óra

Több száz óra tréneri tapasztalat számos cégnél

10 éves nemzetközi tanácsadói tapasztalat


Vezető vállalatok fejvadászati megbízásainak sikeres teljesítése

Képzésem nyomán
az egyik prémium autómárka a magyar piacon az első lett