Vezetőfejlesztés

A KIVÁLÓ VEZETŐ OLYAN, MINT A TÖRZSFŐNÖK: A TÖRZS TAGJAI VÁLASZTJÁK, TUDÁSA, TAPASZTALATA, AZ ALÁZATA ÉS A BÖLCSESSÉGE MIATT!

Milyen módszerrel vezetnek a Google-nél? Hogyan lehetséges az, hogy az autokratikus vezetéssel ma már nem lehet eredményt elérni? Ön kinevezett vezető vagy TÖRZSFŐNÖK?

NÁLUNK ELSAJÁTÍTHATJA A VÁLTOZÁS ÉS VÁLTOZTATÁS MÓDSZERÉT, HOGY ÖN IS TÖRZSFŐNÖK LEHESSEN!

Mi megtanítjuk azokat a módszereket, amivel a csapata egy titkos szavazás után is Önt választaná, hogy vezesse őket!

Magára ismer?

Miért a Business Drive-ot válassza?

Mert fejlesztésünk során elsajátíthatja, hogyan:

Nem szükséges elköteleznie magát egy hosszú folyamatban. Elég egy időpontot megbeszélni. Mi hiszünk abban, hogy ha sikeresnek ítéli meg a coachee az ülést, és a célt még nem értük el, saját magától fogja folytatni a folyamatot. Mi hiszünk abban, hogy segíteni tudunk. 

Extra: a képzést az Ön igényeire szabjuk!

Hogyan lesz valaki szakértőből vezető?

Megvannak az eszközeink, amit megosztunk Önnel:

Mi az a gamifikáció és hogyan segíti Önt, mint vezetőt?

A gamifikáció a játékos megközelítés használatát és a játékokéhoz hasonló motivációs környezet létrehozását jelenti. A munkában és a tanulásban nagy segítséget jelent ez a módszer, a megfelelő eszközök használata esetén a kompetenciák fejlődését, hatékonyságnövelést és magas fokú elköteleződést figyelhetünk meg.

A játékokból átvett gamifikációs eszköz például a pontrendszer vagy a történeti szál is. A vezetőfejlesztési szimulációban az utóbbi ad lehetőséget arra, hogy a döntéseink hatását valódi kockázat nélkül kipróbálhassuk, és a frissen kinevezett vezetők gyors segítséget kapjanak.

A GamiDrive gamifikációs vezetőfejlesztési szoftver, kiváló megoldást nyújthat.

Ezt mondták rólunk

Kopányiné Pécsi Judit Union
„Idén tényleg kerestük az új formákat és a megváltozott világhoz való tartalmakat is. Mindkét szempontból igazi felfedezés volt számunkra a GamiDrive! A résztvevők nagyon értékelték azt, hogy az online tanagyagot mindenki a maga időbeosztása szerint tudta elvégezni, akár többször is, de a tanulás közösségi, társas része sem maradt el a modulok között szervezett online coaching üléseknek köszönhetően. Tehát egy játékos és hatékony kombinációra találtunk a GamiDrive-val az online térben és mindenképpen hozzátett az idei egyéni és szervezeti tanulásunkhoz.”
Kopányiné Pécsi Judit
HR igazgató, UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Velemeny1
„Kinga személyében egy dinamikus, szakmája iránt maximálisan elkötelezett szakembert ismertem meg, aki az első pillanattól kezdve megértette a feladatot, és képes volt rá személyre szabott megoldást hozni.”
Muzsek András
vezérigazgató, Sága Foods Zrt.
jagodics-rita-1.jpg
„Több tesztet elvégeztem már vezetőként, és mondhatom, hogy a teszt és konzultáció az elmúlt 15 év legeredményesebb kiértékelését hozta. A tesztben az a kiváló, hogy nemcsak a kompetenciáimat méri, mint más teszt, hanem összehasonlítja egy kiváló vezető ismérveivel. Pontosan láttam, hogy hol kell változtatni a vezetésben. Köszönöm.”
Jagodics Rita
ügyvezető igazgató, Kereskedelmi Marketing Trendek
lipovetz julia
„Kingával az első beszélgetés során tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Sok dologban segített továbbjutni és más aspektusokból rávilágítani lényegi döntésekre. Mind a személyes, mind pedig a professzionális hozzáállása nagyon tetszett. Kingával közös tréningeket is tartottunk már svájci tagvállalataink számára, az ő elégedettségük is bizonyítja Kinga kiválóságát.”
Lipovecz Júlia
igazgató, Swisscham Hungary
kantor gyongyi
„Kingában olyan partnert találunk, aki igazán velünk foglalkozott, az elejétől kezdve meg akarta érteni a problémáink gyökerét. Ezekre kínált széleskörű megoldási javaslatokat – vezetve minket azon a folyamaton, amelyet végül közösen alakítottunk ki. Rugalmassága, szakmai hozzáértése, az a csapat és üzleti kapcsolatrendszer, ami mögötte van: a mi sikereinket szolgálta.”
Dr. Kántor Gyöngyi
HR igazgató, Sága Foods Zrt.
kormos monika small
„A másfél órás megbeszélésekről -pár alkalmon vagyunk már túl-úgy jöttem el, hogy több vagyok, mint amikor megérkeztem hozzá. A tanácsait igyekszem beépíteni, és működik. Megerősít, ha valamiben nem vagyok biztos, és támogat, hogy jó úton járok.”
Kormos Mónika
fenntartó, Delfino Kreatív Gyermekközpont
Hugyecz Piroska
„Kingával az első perctől nagyon közvetlenül, nyíltan meg tudtam beszélni mindent, az örömöt, amit a kinevezés jelentett, és a kétségeket is, amik gyötörtek. Kinga segített felismerni és megerősíteni az erősségeimet, de rámutatott a fejlesztendő területekre is, amiken aztán együtt dolgoztunk. Segítségével sokkal türelmesebb, megértőbb, elfogadóbb lettem önmagammal és így a csapatommal szemben is."
Hugyecz Piroska
marketing vezető, Kalcsu Cosmetics
tomosvari_noemi.JPG small
„Köszönjük a tréninget és az oldott hangulatot, amit teremtettetek. A célunk az volt, hogy csapatunk régi és új tagjait közelebb hozzunk egymáshoz és egy kicsit jobban megismerjük egymást olyan oldalról is, ami munka közben nem mindig kerül elő. A célokat maximálisan elértük és a tréning hatása azóta is tart. Köszönjük az élményt és alig várjuk a következő alkalmat!”
dr. Tömösvári Noémi LL.M.
titkárságvezető, MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet
technikwerker-telekom-partner
„A tréningnek meglett a gyümölcse, mert gyakorlatilag minden pozíciót fel tudtunk tölteni. Viccesen azt szoktam mondani, hogy hiába van munkaerőhiány Magyarországon, nálunk nincs.”
Keller Zsolt
ügyvezető, Magyar Telekom Partner, Smart Telekom Kft.
KKS__small
„Találkozásunk előtt a mérnökirodám vezetői feladataiban felörlődtem. Túlterheltek a szakmai és irányítási folyamatok. Szeretném megköszönni, hogy segítettél rendszerezni a gondolataimat, tevékenységeimet és a hatékony munkavégzéshez szükséges kommunikációs és munakszervezési eszközöket adtál a kezembe. Külön hálás vagyok neked, amiért tanulhattam tőled a feladatok hatékony delegálásáról és az emberek motivációinak felismeréséről.”
Kodaj Dávid
ügyvezető igazgató, KKS-Energy Kft.
Kedves Kinga! Eljött a búcsú pillanata, a mai az utolsó előtti napom a munkában, és mivel már a levél közben is pityergek, jobbnak láttam, ha e-mailben köszönök el, mert telefonban nem biztos, hogy végig tudnám mondani, amit szeretnék ☹ NAGYON KÖSZÖNÖM! Köszönök mindent, amit Tőled tanultam, három éve (!), mikor a vezetőm bizalmat szavazott és felajánlotta a vezetői pozíciót, a Te képzésed nekem a világot jelentette. Annyi kérdés, kétely, izgalom, megfelelési vágy volt bennem, hogy ha akkor nem jössz, nem tudom, hogy birkózom meg mindennel, legfőképpen saját magammal 😊 Rengeteget változtam Neked köszönhetően. Jobban megismertem magam és segítettél abban, hogyan változtassak azon, ami nem volt jó, és azt hiszem sikerült. Talán jobb ember lettem – ha merhetek ilyet mondani, de ha jobb nem is, türelmesebb, megértőbb mindenképpen. Már tudom magam kívülről is szemlélni és rászólni önmagamra, ha éppen elszalad velem a ló és ingerültebb vagyok, mint kellene, már nem várom el mindenkitől ugyanazt a teljesítményt, amit magamtól, megtanultam, hogy a 100% mást jelent nekem és mást a többieknek. Imádtam a képzéseidet, alig vártam az újabb és újabb találkozókat és most is bármikor bárkinek őszintén csak ajánlani tudom, hogy járjon végig Veled egy ilyen utat, mert óriási élmény és rengeteg tapasztalat, ami egész életen át elkísér majd. Köszönöm még egyszer és remélem, hogy a búcsú csak átmeneti, hogy lesz még lehetőségünk együtt dolgozni a jövőben. A viszontlátás reményében és bízva abban, hogy a kapcsolatunk nem szabad meg kívánok Neked minden szépet és jót! Szeretettel, P.
Siad
„Business Drive-val ajánlás alapján kerültünk kapcsolatba, munkatársi DISC felmérés céljából. Azt kaptam, amit vártam! Magas szakmai tudást, a tapasztalatok megnyerő átadását, magas tréning és pedagógiai kompetenciát, mind ezt idő hatékonyan. Folytatjuk!”
Pékó Zoltán
ügyvezető igazgató, SIAD Hungary
Emil_Frey-133
„Nagyon hálás vagyok neked, illetve azért mert felnyitottad a szemem, és ez alapján tudom bontogatni a szárnyaimat, nincs gátlás bennem, nincs félsz, kb 3 éve nem gondoltam volna, hogy én kiállok ennyi ember elé, de úgy látszik, hogy ezt régebben is meg kellett volna tennem, mert élveztem! Sokat jelentett a képzésed és rettentően motivált, még mindig itt csengenek a bizonyos mondatok, amiket tőled kaptam!”
Papp Sándor
kereskedelmi vezető, Emil Frey Magyarország Kft.