Speciális képzések

Építs hidat az emberek között és könnyebben célba érsz!

DISC ön- és emberismereti képzés

A DISC módszertan segít abban, hogy megértsük és könnyebben értelmezzük magunk és mások viselkedési stílusát, magatartását. 

Kommunikálj úgy, ahogy te is szeretnéd, hogy kommunikáljanak veled. Sokszor már ez a kommunikációs stílus is örömet csalna az arcunkra, de a megoldás akkor következik be, ha úgy tudunk kommunikálni, ahogyan a másik szeretné. 

Felmerül a kérdés, hogy ez hogyan ismerhető fel és hogyan kell ezt csinálni. Erről szól a képzésünk. Vidám, élményszerű, rendkívül hasznos anyag, amely könnyen elsajátítható és mind munkahelyi, mind otthoni környezetben használható.

Állj el a saját utadból!

Ki gondolná, hogy saját magunk legnagyobb akadálya a siker(esség) elérésében éppen mi magunk vagyunk?

A tudatos munkahelyi működésünk mellett, a tudatalatti működés is hozzánk tartozik. Ezt befolyásolják a családi minták, melyeket akarva-akaratlanul viszünk magunkkal az életünk minden területén, ideértve a munka világát is.

A képzés célja, hogy felismerd a saját működésedet megnehezítő blokkokat, elakadásokat, megértsd, hogy hogyan szabotálod önmagadat, emeld a tudatosságodat és meg tudd oldani az elakadásodat. Ismerjük meg rejtett tartalékainkat!

Olvassa el blogcikkünket!

Törődjön munkatársaival!

Very Well – Egyéni életvezetési támogató csomag

A stresszes mindennapok kibillenthetik a munkavállalókat a mentális, szellemi vagy éppen a fizikai egészségükből, ami negatív hatással lehet a csapatszellemre, az együttműködésre, eredményességre.

Munkahelyi jókedv, energia, aktivitás, együttműködés, eredmények, megoldások. 

Egy vállalat akkor tud fejlődni, ha mentálisan erős kollégákkal dolgozik. Fontos, hogy munkatársai egészségével törődjön, hiszen ezzel ő is nyer: időt, energiát, hatékonyságot.

Mindez könnyen sikerülhet!

Kulturális Intelligencia - CQ képzés

Egy képzés arról, hogyan fejlesztheted interkulturális kompetenciáidat és hogyan vezethetsz sikeres csapatokat nemzetközi környezetben.

Számos szervezet nem elég rugalmas ahhoz, hogy a külföldi piacokon sikeres legyen. Még a megalapozott vállalkozások is megbotlanak gyakran globális ambícióikban. A hazai siker nem garantálja a nemzetközi sikert.

A sokszínű munkaerő felépítésére tett erőfeszítések ellenére a vállalatok nem tudnak befogadó munkahelyeket létrehozni. Befogadás nélkül a munkaerő diverzitásának stratégiai értéke alacsony. Így a diverzitás akár kontrahatékony is lehet.

A képzés résztvevői megtanulják hogyan lehet áthidalni a kulturális hiányosságokat és hogyan működjenek sikeresen globális kapcsolataikban. A képzés végén a résztvevők személyre szabott stratégiával távoznak.

Elégedett ügyfeleink írták:

„Lehet, hogy Magyarországon munkaerőhiány van, de nálunk nincs, a Ti képzéseteknek hála.”
Keller Zsolt
ügyvezető, Smart Telekom
„A munkaerő minősége a legértékesebb erőforrása egy cégnek, legyen az bármilyen méretű. Kell egy hozzáértő és megbízható tanácsadó. Én ezt már megtaláltam a Business Drive-ban.”
Kalcsu Balázs
ügyvezető igazgató, Kalcsu Cosmetics
„Olyan utat tudtál mutatni, aminek tényleg valós eredménye van.”
Tóth Lajos
„Óriási lett a merítés, feltöltöttük a pozíciókat. Azt mondhatom, hogy kezelni tudjuk a helyzetet.”
Manhertz Petra
„Köszönöm az izgalmas és színvonalas képzést, ami várakozásainkon felül teljesített. Mondom ezt a munkatársaim nevében is.”
B. Péter
Founder & CEO
„Több szempontból is kellemes meglepetés volt a tréning. Eddig bármilyen képzésen voltam, mindegyik mereven, szabályszerűen, gépiesen zajlott, viszont amit Te tartottál, olyan oldott légkört biztosított, ahol sokkal többet tudtam fejlődni.”
Sz. István