Csapatépítés
személyesen és online

A CSÚCSCSAPAT HÁROM JELSZAVA: ERŐ, LENDÜLET ÉS CSILLOGÓ SZEMEK!

Hogyan érik el az Avis, a Mercedes-Benz vagy éppen a Sága csúcsvezetői, hogy munkatársaik minden nap motiváltak maradjanak? Íme, a titok…

Egy vezetőnek mindennapi kihívás az, hogy motiválja az embereit, annak érdekében, hogy:

Fejlesztési folyamatunkban mindezek megvalósulnak.

Átértelmeztük a csapatépítés fogalmát!

Specialitásunk - Wine & Feeling:
Bor és csokoládé kóstolás, gasztroélmény vaktesztekkel, kvízzel...
A borkóstoló azoknak is élményt jelent, akik egyébként nem borrajongók vagy nincsenek annyira otthon a borok világában.
A csapatépítőt tartja:
Király-Korcyl Kinga
vezető és szervezetfejlesztő
WSET - Wine & Spirit Education Trust, Nemzetközi felsőfokú bor becsüs
Európai Borlovagrend bordámája

Csapatépítés kettő az egyben: élmény és tanulás

Csapatépítéseinkről mondták:

Jagodics Rita Small

"Nem hittem volna, hogy ennyire fantasztikus lehet egy online csapatépítő bor- és csokikóstoló 🙂 Köszönjük a maradandó élményt Kinga Korcyl. Én úgy voltam ezzel a csapatépítő programmal, hogy: szeretem az embereket, szeretem megölelni őket, a szemükbe nézni, a valóságban koccintani, ezért nagyon szkeptikus voltam, hogy milyen lehet egy online csapatépítő program. Gondoltam, fél óra és túl leszünk rajta 🙂 Majd azon kaptuk magunkat, hogy Kinga már két órája borokat és csokikat kóstoltat velünk és csak nevetünk-nevetünk-tanulunk-játszunk. Életem egyik legjobb csapatépítője volt, köszönjük Kinga az élményt. Minden vezetőnek csak ajánlani tudom, hogy egy ilyen klassz programmal dobja fel a kollégái hangulatát egy nehéz munkanap után."

Jagodics Rita
Tulajdonos, Yellow Bird
Kovács Ágnes

˝Kinga profi szervezetfejlesztőként kiválóan ötvözi a csapatépítést a borszakértelemmel. Személyisége garancia arra, hogy bármilyen összetételű is a csapat mindenki rendkívüli élménnyel távozik. Az inspiráló, könnyed hangulaton és közös élményen túl értékes tudással is gazdagodtunk. ”

Kovács Ágnes
ügyvezető igazgató, Eckes-Granini - SIÓ
Kiss Attila Trilak PPG__Small

"Nagyon tetszett az online csapatépÍtő, sok dolgot tudtam meg a borokról és a körülötte levő dolgokról. Engem biztosan megnyertél! Elismerésem, hogy ilyen jelentős tudást halmoztál fel, látszik a lelkesedésed a téma iránt. Örülök, hogy megismerhettelek, egy eddig ismeretlen borszakértői világ tárult fel előttem."

Kiss Attila
Plant Manager HU&CZ, PPG
SZG

"Nagyon profi volt és izgalmas. Jól éreztük magunkat!"

Szabácsik Gergely
tulajdonos, ügyvezető igazgató Yellow Bird
Strack Marika

"Felejthetetlen, jó hangulatú borkóstolókat tartottál a Lobbi Klubban! Imádtak téged!...na és persze a szép borokat is!"

Strack Marika
Lobbi Klub
Örvényesi Tira

"Jó szívvel ajánlom, a borkóstolásodat, Kinga. Fantasztikus volt, szórakoztató, tanulságos, felemelő. Remélem még lesz hasonlóban részünk."

Örvényesi Tira
Yellow Bird
Borsodi István

"Borszakértői oldaladat jól ismerem drága Kinga. Neked köszönhetően egy éven keresztül megismertük az ország borvidékeit Szekszárdtól Tokajig, Villánytól Egerig. Nagy élmény volt! Köszönet érte!"

Borsodi István
sales manager, Magyar Bazár